Rolly Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 sunt fix homemade. nu mi-au placut alea din comert pentru ca nu aveau geamul mare, veneau direct pe carena, cu doua gemulete. Mi-am luat un tub de-ala de neon de se indoaie pentru poztie albastre ca si alea din comert...si in rest folosind reteta mea de asa zisa fibra de sticla, si alte metode secrete - pe care le discutam pe privat am facut doua faruri le-am pus intr-o cutie si le-am bagat in spatele geamulu vechi. Asta pentru ca halogenele mi-au topit lupele. Cum bate? Ca la sr50 2006...scurta cum imi bateau farurile normale - doar ca mai puternic si mai pronuntat si lunga cat vezi cu ochii Continuam evaluarile - intai pentru marius si apoi pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Continuam evaluarile - intai pentru marius si apoi pentru mine Desi nu ai zis cu merge ... la ce piese ai bagat in el si la cum arata , eu , in locul tau as cere lejer 1200 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate