dreamer. Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Vreau sa-mi iau un nipru, pe care sa-l fac chopper. Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Spre exemplu, as vrea sa-mi fac o furca springer, asea cum are si roby, si smeagol,insa am observat faptul ca, motoarele lor sunt mult mai usoare dechit un nipru, deci, intrebarea este, daq tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Vreau sa-mi iau un nipru, pe care sa-l fac chopper. Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Spre exemplu, as vrea sa-mi fac o furca springer, asea cum are si roby, si smeagol,insa am observat faptul ca, motoarele lor sunt mult mai usoare dechit un nipru, deci, intrebarea este, daq tine? 220586[/snapback] depinde din ce material faci furca.. in principiu ar trebui sa tina daca este executata corect.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Vreau sa-mi iau un nipru, pe care sa-l fac chopper. Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Spre exemplu, as vrea sa-mi fac o furca springer, asea cum are si roby, si smeagol,insa am observat faptul ca, motoarele lor sunt mult mai usoare dechit un nipru, deci, intrebarea este, daq tine? 220586[/snapback] Exact cum a spus si BD depinde din ce marterial o faci , ar trebuii sa mearga , eu am vazut o dnepr facuta asha la niste baieti de prin Resitza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Ma ghindeam s-o fac din teava de inox, de 2-3 mm in carne,cred ca e destul de groasa.Oricum, multumesc pentru sfaturi. Daca aveti cumva idee...as vrea sa-mi pun pe spate o roata de masina, dar, nu stiu, nici ce fel de roata imi trebuie(13, 14sau 15 ) si nici cum vine montata.Va rog, daq are cineva o schita cum vine montat butucul, sa o posteze aici.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ma ghindeam s-o fac din teava de inox, de 2-3 mm in carne,cred ca e destul de groasa.Oricum, multumesc pentru sfaturi. Daca aveti cumva idee...as vrea sa-mi pun pe spate o roata de masina, dar, nu stiu, nici ce fel de roata imi trebuie(13, 14sau 15 ) si nici cum vine montata.Va rog, daq are cineva o schita cum vine montat butucul, sa o posteze aici.Merci 220749[/snapback] eu am montat pe fosta mea dnepra o roata de la un BMW ( masina) avea dim. 205 / 15 , imi pare rau ca nu am o schirta si in prezent motorul respectiv l-am vandut , oricum in mare , tre sa refaci butucul complet , astfel : din roata originala tai tot oluminiul pana ajungi la cupla aceea care intra in grup , cupla respectiva o sudezi pe o flansha , flansha care se prinde pe exteriorul rotii ( partea in care e grupul ) , apoi o alta flansha de aceleasi dimens, sau ma rog sa se potriveasca la gaurile prezoanleor rotii , o sudezi de un tub prin care trece axul rotii la capatul opus tubului mai sudezi o flansha de care se prinde discul de frana , asta asha in 2 cuvinte , daca nu te grabesti si te apuci de modificarile asta la iarna , iti fac rost de orice schita si masuri vrei , de ce zic tocmai la iarna pentru ca atunci isi desface motorul un prieten bun care o are modifiacata cum o aveam eu pe aia , asta una la mana si apoi cred ca pe undeva mai are si un spate din ala adica bascula , butuc si roata gata modificat , ma interesaz si-ti spun , tinem legatura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ma ghindeam s-o fac din teava de inox, de 2-3 mm in carne,cred ca e destul de groasa.Oricum, multumesc pentru sfaturi. Daca aveti cumva idee...as vrea sa-mi pun pe spate o roata de masina, dar, nu stiu, nici ce fel de roata imi trebuie(13, 14sau 15 ) si nici cum vine montata.Va rog, daq are cineva o schita cum vine montat butucul, sa o posteze aici.Merci 220749[/snapback] uita aici si o poza mai marita cu spatele la motoarele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 uita aici si o poza mai marita cu spatele la motoarele noastre 220766[/snapback] aici el deja a trecut pe spite , a data jos roata turnata de BMW , a spitat un cerc de la o broscutza si i-a facut butuc , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 iti multumesc, Harley, intradevar, abia la iarna ma apuc s-o modific,pentru ca, acum trebuia s-o fac in starea ei originala, pentru a trece de RAR. M-ar interesa un ansamblu spate complet, daq amicul tau are, te rog sa ma pui in legatura cu el, sau, chiar prin tine. Apropos, poza e foarte mijto, daq as putea sa-mi fac si io una la fel, as fi cel mai fericit chopperist. Tinem oricum legatura, daca ai messenger, id-ul meu este mihaicalinescu2005, as dori sa vb acolo, daca potil. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 iti multumesc, Harley, intradevar, abia la iarna ma apuc s-o modific,pentru ca, acum trebuia s-o fac in starea ei originala, pentru a trece de RAR. M-ar interesa un ansamblu spate complet, daq amicul tau are, te rog sa ma pui in legatura cu el, sau, chiar prin tine. Apropos, poza e foarte mijto, daq as putea sa-mi fac si io una la fel, as fi cel mai fericit chopperist. Tinem oricum legatura, daca ai messenger, id-ul meu este mihaicalinescu2005, as dori sa vb acolo, daca potil. merci. 222045[/snapback] M-am interesat de spatele acela si deja l-a vandut , imi pare rau , dar ramane sa vb. , palade31 e id meu pe mess . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 as mai avea o intrebare.... am gasit o furca fatza de motocicleta tula, daca ii lungesc un pic telescoapele...ma tine oare? ma ghindesc ca totusi nipra e cam grea...sa nu se rupa.... stie cineva ceva despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate