wntzzz Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Se merita reconditionarea unuia ? E bun de ceva scooteru asta ? Eu am pierdut talonu de italia de la scooter ? se mai poate inscrie cumva?? am auzit pe la diversi ca ar merge sa faci contract de vanzare cumparare si legalizat la notar.....si dupa aceea pe baza actului de la notar iti faci raru...si apoi il inregisterzi la primarie....asa o fi ?? Alta metoda mai exista ? Multumesc anticipat.... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Pt furaciuni exista intotdeauna metode. Ne intrebi daca ai pierdut talonul sau esti sigur?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Sal , Asa cum am zis si in primul post , AM PIERDUT TALONUL DE ITALIA !!! Acuma nu am nevoie sa imi zici u mie ca e furat sau mai stiu eu ce.....ca daca era furat numai postam aici cumetre.... Cred ca nu am gresit cu nimic daca v-am cerut ajutorul sa zic asa... Ms frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Sal , Asa cum am zis si in primul post , AM PIERDUT TALONUL DE ITALIA !!! Acuma nu am nevoie sa imi zici u mie ca e furat sau mai stiu eu ce.....ca daca era furat numai postam aici cumetre.... Cred ca nu am gresit cu nimic daca v-am cerut ajutorul sa zic asa... Ms frumos ! oricum e furat... hotule... sa ti se ofileasca pistonu la el daca nu-i asa ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Ha ha Ha ..cum de te-ai prins.... ce sa fac..asta e.... E vre-un membru serios care ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 oricum e furat... hotule... sa ti se ofileasca pistonu la el daca nu-i asa ?! macar sa nu fie furat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Ba ati luato razna??? v-am zis ca am pierdut talonu de Italia...v-am intrebat si eu ceva..se poate inscrie ??? da sau nu... simplu ca buna-ziua.... INCA ODATA NU E FURAT ! Vreau doar sa stiu daca se poate inmatricula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Ba ati luato razna??? v-am zis ca am pierdut talonu de Italia...v-am intrebat si eu ceva..se poate inscrie ??? da sau nu... simplu ca buna-ziua.... INCA ODATA NU E FURAT ! Vreau doar sa stiu daca se poate inmatricula nu-l poti inscrie pt ca este FURAT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Ba ati luato razna??? v-am zis ca am pierdut talonu de Italia...v-am intrebat si eu ceva..se poate inscrie ??? da sau nu... simplu ca buna-ziua.... INCA ODATA NU E FURAT ! Vreau doar sa stiu daca se poate inmatricula Da , merge Faci si tu un contact de vanzare cumparare cu cel de la care l-ai CUMPARAT Apoi la notar , declari ca nu e furat ( fara mijto acu ) Si il inscrii si tu la o primarie ... pe la o comuna undeva Editat August 1, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Da , mergeFaci si tu un contact de vanzare cumparare cu cel de la care l-ai CUMPARAT Apoi la notar , declari ca nu e furat ( fara mijto acu ) Si il inscrii si tu la o promarie ... pe la o comuna undeva ok merci frumos , cat despre colegu cosmin....esti copt ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) ok merci frumos , cat despre colegu cosmin....esti copt ! Numai bine ! eu sunt copt DAR TU DRAGA DOMNULE ESTI UN HOT!!!!! HUUUUUUU!!!! Editat August 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Da , mergeFaci si tu un contact de vanzare cumparare cu cel de la care l-ai CUMPARAT Apoi la notar , declari ca nu e furat ( fara mijto acu ) Si il inscrii si tu la o primarie ... pe la o comuna undeva daca cel de la care la cumparat nu are nici el la randul lui certificat de vanzare cumparare sau factura de unde la luat nu poti face certificat de vanzare cumparare cu el am incercat si eu aja sa fac si nu a mers, eu am tot talon de italia la scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Da , mergeFaci si tu un contact de vanzare cumparare cu cel de la care l-ai CUMPARAT Apoi la notar , declari ca nu e furat ( fara mijto acu ) Si il inscrii si tu la o primarie ... pe la o comuna undeva Editat August 1, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 (editat) daca cel de la care la cumparat nu are nici el la randul lui certificat de vanzare cumparare sau factura de unde la luat nu poti face certificat de vanzare cumparare cu el am incercat si eu aja sa fac si nu a mers, eu am tot talon de italia la scuter Sal , Din ce auzisem eu...trebuie sa faci un contract de vanzare cumparare..dupaia sa declari pe propie raspundere ca nu e furat si asa mai departe...il legalizai la notar dupaia puteai face rar-ul la scuter pe baza acestui act.... acuma eu v-am intrebat..sa nu bat drumuri degeaba... Cat despre cosmin...frate esti copt...probabil faci asa de foame..... Am bagat seria de la motor..si cadru pe niste situri din Italia sa vad daca e furat...si NU ESTE FURAT ! Multumesc Frumos celor ce m-au ajutat ! Numai Bine ! Editat August 1, 2008 de wntzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 daca reusesti ceva imi spui si mie sa incerc si io ca ma chinui de mult timp sa`l inmatriculez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 E furat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Am impresia ca-i FURAT HOTIIIIII LUMEEEEE!!!!! PS : eu nu-s copt ma, esti tu prost ca te ataci Editat August 5, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Macar stati ma sa sa-i vand omului toba,si apoi il dati pe mana politiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 E furat. Am impresia ca-i FURAT HOTIIIIII LUMEEEEE!!!!! PS : eu nu-s copt ma, esti tu prost ca te ataci premiumfaraplumb , spunemi te rog...de unde pana unde e furat ??? zimi si mie un motiv... cosminake...tu frate esti copt..nu ai cu cine..sa vb.... PS : si sa numai fiti voi asa ingrijorati , scuteru va fi inscris...si va avea toate actele OK sapt asta;) Numai bine ! Salut , toba se potriveste la scuteru meu ? sau trebuie facute ceva modificari ! MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Spune-mi daca motorul este Vertical(indreptat in sus ) sau Orizontal(indreptat spre fata scuterului ),respectiv bujia,este in sus,sau inspre roata din fata ? Editat August 5, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Spune-mi daca motorul este Vertical(indreptat in sus ) sau Orizontal(indreptat spre fata scuterului ),respectiv bujia,este in sus,sau inspre roata din fata ? E diagonal ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 Spune-mi daca motorul este Vertical(indreptat in sus ) sau Orizontal(indreptat spre fata scuterului ),respectiv bujia,este in sus,sau inspre roata din fata ? frate daca ai toba...si vrei sa o vinzi uite aici id-ul meu : wntzzz ( YM ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 frate daca ai toba...si vrei sa o vinzi uite aici id-ul meu : wntzzz ( YM ) Nu vezi ca face misto de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Se merita reconditionarea unuia ? E bun de ceva scooteru asta ? Eu am pierdut talonu de italia de la scooter ? se mai poate inscrie cumva?? am auzit pe la diversi ca ar merge sa faci contract de vanzare cumparare si legalizat la notar.....si dupa aceea pe baza actului de la notar iti faci raru...si apoi il inregisterzi la primarie....asa o fi ?? Alta metoda mai exista ? Multumesc anticipat.... ! am avut si eu croser cr1 cand eram mai mic. e un scuter bun cu demaraj bun si foarte bun pt drumurile noastre. eu mergeam cu el si pe drumuri forestiere si se descurca foarte bine dataorita pedigreului enduro ( roti groase, late si garda la sol mare). vmax undeva in jurul la 90kmh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Nu vezi ca face misto de tine Am vb cu el..o sa iau toba .... am avut si eu croser cr1 cand eram mai mic. e un scuter bun cu demaraj bun si foarte bun pt drumurile noastre. eu mergeam cu el si pe drumuri forestiere si se descurca foarte bine dataorita pedigreului enduro ( roti groase, late si garda la sol mare). vmax undeva in jurul la 90kmh. da pe drumuri forestiere e f bun Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate