F C A Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 va salut ,tocmai cand ma intorceam de la mare ,intrand in buc,p bd n. grigorescu ,un scuter tavalit de un maxi taxi.2 masini d politie si f multa lume.deoarece nu eram cu masina mea nu am putut opri ,doar ca scuteru nu parea prea avariat .iar ceva ce mi s-a parut interesant ,faptu' ca ,casca era legata de codita de la scuter .sper totusi sa fii fost p capu scuteristului in mom accidentului.scuze doar cu atat va pot informa,dak voi stiti mai mult va rog sa completati.seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Si pe langa accidentul meu daca treceai ai fi vazut casca pe sa, asta nu inseamna ca n-o purtam. Cat despre daunele scuterului, aparentele pot fi inselatoare (mai ales in privinta pilotului). Sa speram ca nu este nimic grav. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Si pe langa accidentul meu daca treceai ai fi vazut casca pe sa, asta nu inseamna ca n-o purtam. Cat despre daunele scuterului, aparentele pot fi inselatoare (mai ales in privinta pilotului). Sa speram ca nu este nimic grav.Numai bine! se poate,nu am zis ca nu purta casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Eu stau in zona...si nu am auzit nimic pana la ora asta (00:20).....poate te-ai inselat. Editat August 3, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 nu m-am inselat ,erau 2 echipaje de politie acolo,foarte multa lume "gura casca" si un scuter tavalit p jos si maxi-taxi pus pe avarii langa el .poate a fost un accident usor de nu a ajuns vestea prin cartier,sa speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Iar alarma falsa Cosmin stai in zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Iar alarma falsa Cosmin stai in zona ? nu stau,insa intamplarea facea ca ma intorceam de la mare si eram prin zona p acolo,venind dinspre A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 au dat si la stiri, pe pro tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 au dat si la stiri, pe pro tv si ce se aude d scuterist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 DESPRE ASTA E VORBA? http://www.protv.ro/stiri/eveniment/cursa-...scenti-din.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 DESPRE ASTA E VORBA? http://www.protv.ro/stiri/eveniment/cursa-...scenti-din.html nu,era undeva p la n. grigorescu ,si nici nu au intrat in tir...eu am vazut un maxi-taxi langa scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate