Sari la conținut

Deer T-Ace

INACTIV
  • Număr conținut

    738
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Deer T-Ace

  1. Deer T-Ace

    Bursa SuperMoto

    se vinde KTM 450 SMR an 2007 ore de functionare 52,9 preparat de competitie de Custom Speed Germania. pret 2150 euro pentru mai multe detalii Dani- 0740.062.296
  2. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    ....in ritmul asta ne intalnim prin spitale si inmormantari....
  3. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!
  4. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    Abea acum am aflat! Nu-mi vine sa cred! Condoleante familiei! Odihneste-te in pace!....ai plecat prea repede dintre noi, dar amintirea ta va ramane mereu....
  5. Deer T-Ace

    ITP MOTO IN SIBIU!

    nu mai lucrez acolo. ti-am dat PM cu numaru de tel a celui care face ITP, te ajuta! bafta!
  6. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    acum am vorbit cu "the jack" si mi-a spus de accident....nu avea permis si s-a lovit frontal de un tir..... ce mai e de zis?....RIP
  7. alte informatii, citez; "Sambata 15 Aug sunteti asteptati pe B-dul Coposu la calificari care vor fi diferite de anul trecut, adica doar pe strada cursa de obstacole si se va pleca in grupuri de 7 concurenti, adica spectacolul va tine mai mult ca de obicei deci va asteptam in zona "Friends" amenajata pentru spectatori pentru a urmari live acest show unic Duminica 16 Aug: - de la ora 11 pe Valar, punctul de reper "Arena" un cort mare probabil inscriptionat RED BULL - de la 11.30 zona Curmatura - Cabana Mai cortul Kiss FM - de la 12:30 zona malul Cibinului dupa cum urmeaza: - "Wallride" langa Rompetrol - "La Barna" langa podul de la Piata Cibiu - "Finish" sosirea intre podul de piatra si podul Libertatea"
  8. traseul e gata! am trecut azi pe acolo, bulevardul e inchis si pregatit de show!!!! ....si traficul pe rute ocolitoare groaznic!!!!
  9. am pe motor Scottoiler. e misto ca-l unge, mai ales ca poti sa reglezi "debitul" insa un mare dezavantaj e ca se si umple foarte repede de mizerie, la cat praf si mizerie e pe drum. sincer sa fiu la un enduro, personal n-asi pune. dar treaba si-o face bine!
  10. ce tare-i topicul asta adica "bikrii" sunt "conservari" si "scooter-isti", "bikeri" cu masina era sa omor vreo cativa sughi-bughi din astia (bitangi evident) care apar pe langa bordura.... concluzia, oricum nu se va schimba nimic asa ca nu va mai certai aiurea! numai bine
  11. sau, sa-i ajuti, ca va bagati ca......
  12. e in engleza mersi mult! cu prima ocazie ma revansez. numai bine
  13. salutare cine ma ajuta si pe mine cu un manual de gixer 750 model '94-'95? am cautat pe net dar nu am gasit nimic de, download-at. multumesc anticipat
  14. Deer T-Ace

    supermoto

    pai sunt vreo cativa cu supermoto, dar nu intra pe forum si se dau cu ele numa pe circuit! 3 din ei participa in campionatul national de sm!
  15. Deer T-Ace

    ITP MOTO IN SIBIU!

    LA TESS ITP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merge cel mai repede!
  16. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    eu de mult am intrebat care vinde tancuri sau are un sniper pe imprumut sa mai sortam din looseri astia!!!....dar batman, batman.... ideea e ca treaba cu "sensibilizatu" e.....egala cu zero!
  17. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    ieri, in jurul amiezii a fost un accident in satul Brateiu, chopper vs bmw! este o curba nasoala acolo, drumul era ud....nu stiu cine a fost vinovat! bmw-ul se deplasa dinspre sb spre sighisoara, chopperu invers! partea stanga a masinii era julita, roata lovita, cauciuc spart iar motorul era in sant, nu parea sifonat prea tare! motociclistii ok, erau in picioare langa motor, se pare ca n-a fost ceva grav! oricum grija mare ca-s multi prosti pe sosele!!! bafta!
  18. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    Dumnezeu sa-l odihneasca! aici stirea: http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/inmo...mbar-38452.html P.S.: va rog sa cititi primele 2 comentarii de la acest articol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. ce vrea gloata de la noi e clar, sa crape toti motociclistii!!!! da mi-e ciuda ca 90 la suta din ei vorbesc in necunostinta de cauza! pai si atunci la ce sa ma astept eu de la ei?....poftim cultura si vrei recolta! cat despre echipament de protectie, glumesti, mai nou nici casca nu mai poarta ca nu-i recunosc pipitzele!!
  20. e timpul sa luam atitudine cred ca singura masura (care sa si functioneze) e sa avem biker gangs ca pe dincolo unde tremura toti de frica cand trec! pentru romanica e singura solutie! nu de alta dar s-au incercat si alte soluti fara nici un rezultat (campanie cu stikere, mars al motociclistilor, etc) mai bine murim de cald decat de tot nu vreau sa fac pe desteptu si nu ma refer la tine, dar la cate modele de bodyarmor sunt nu mai crapi de cald!
  21. fac pariu ca ala cu BMW scapa. o sa zica ca motociclistul nu poseda carnet, clar o infractiune + ca circula cu viteza mare prin oras si ca nu avea cum sa-l vada!
  22. Deer T-Ace

    Accidente Sibiu

    SA-I FIE TARANA USOARA! ODIHNEASCA-SE IN PACE! DOAMNE FERESTE!
×
×
  • Creează nouă...