aditorpan Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Amanunte sant in urmatorul topic zonal de Mures, topic dedicat in special iesirilor enduro. /index.php?...0&start=380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Mai multe poze aici: http://picasaweb.google.com/andreibelcic/0...ghiuZonaLapusna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Am ramas fara cuvinte . Va invidiez pentru zona in care ati avut bucuria sa va faceti de cap. Mi-e dor de frigul si umbra de la munte, de namoale de pe forestierele de acolo si de urcusurile acceptabile de prin munti. In ultima vreme numai plimbari prin padurile din Timis am bagat. Deja e a doua tura povestita de tine, Adi, care ma face sa imi reconsider motoconcediul din luna septembrie. Iau serios in calcul o tura de Transilvania medievala + Carpatii Orientali. Editat August 4, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Salut Daca vii in zona sa ma anunti si-ti dau traseele ce nu trebuie sa le ratezi in Orientali !... poate vin si eu cu tine o portiune, in functie de timpul disponibil. p.s. cred c-am sa ajung la intalnirea de la Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate