GoKart Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ok, care stiti ceva detalii?...cine?...cum?....eu am trecut pe acolo si nu am vazut nici motorul nici nimic...plus ca erau 3 echipaje si nu m-au lasat nici sa incetinesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Pe raza municipiului Alba Iulia, în ziua de 4 august a.c., la ora 21.22, a avut loc un accident de circulație. Nicolae C., de 56 ani, cu domiciliul în Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, nu a respectat semnificația indicatorului "Stop ; Âşi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de Klaus L., de 42 ani, cetățean german, care circula pe drumul prioritar. În urma impactului, Klaus L. a fost accidentat grav, suferind mai multe fracturi. Cercetarea la fața locului a fost efectuată de lucrători din cadrul Serviciului Poliției Rutiere ai Inspectoratului de Poliție al Județului Alba Conservari idioti, aceleasi vechi probleme cu neacordarea de prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 offf saracul neamt accident in tara straina. nu as dori nimanui.sa speram ca este ok tipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_comuniste Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Pe raza municipiului Alba Iulia, în ziua de 4 august a.c., la ora 21.22, a avut loc un accident de circulație. Nicolae C., de 56 ani, cu domiciliul în Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, nu a respectat semnificația indicatorului "Stop ; Âşi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de Klaus L., de 42 ani, cetățean german, care circula pe drumul prioritar. În urma impactului, Klaus L. a fost accidentat grav, suferind mai multe fracturi. Cercetarea la fața locului a fost efectuată de lucrători din cadrul Serviciului Poliției Rutiere ai Inspectoratului de Poliție al Județului Alba Conservari idioti, aceleasi vechi probleme cu neacordarea de prioritate. Exact ca in cazul fratelui meu... Scoli de soferi de (cuvant urat) -> examen pentru permis de 2 lei -> "soferi destepti" -> accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate