Sari la conținut

moto_comuniste

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de moto_comuniste

  1. Cric central 80 de lei???? Tulai! Sigur nu vinzi piese de BMW X5 sub acoperire? )
  2. Vandut pe una bucata ETZ + diferenta de mai sus. Topic inchis.
  3. URGENT!!! Vand cu 500 de euro Yamaha XJ -carburatoarele varza (trebuiesc inlocuite jicloarele, curatate, reglate), toate documentele ok, pe numele meu, arata ca-n poze: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=296161 SAU schimb cu orice comunista functionala si cu documente ok + 800 de lei. Gasiti in linkul de mai sus date de contact
  4. Salut Vali, Despre Ural intrebam. Fain utilajul... La ce pret e?
  5. Trece de standul RAR-ului? esti interesat de un schimb cu http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...982-296161.html ?
  6. moto_comuniste

    Ij (izh)

    Foarte faina motocicleta, felicitari!
  7. Arata foarte fain. Am avut si eu asa ceva Ce vremuri...
  8. multumesc! unde-i grupul ? Nu sunt interesat pentru ca e mult de lucru pe ea si nu am timp, la fel cum nu am timp nici sa fac drumul Alba Iulia -Iasi. Multumesc mult pt oferta!
  9. Imi pare rau! Sper sa reveniti iar pe piata. Si acum ma uit uneori cu placere la numerele vechi in care pe atunci gaseam fascinante articolele despre modificarea socialistelor. Va sugerez sa continuati editia on-line.
  10. SCHIMB Yamaha xj 500 model 1982 toate documentele ok problema:uneori se blocheaza un plutitor de carb (unul dintre cele 4)->benzina poate ajunge in baia de ulei la o stationare indelungata cu robinetul rezervorului deschis motoreta a fost cumparata anul trecut din Austria, gasiti o multime de fotografii aici (90Mb): http://dl.transfer.ro/yamahaxj-f908c987d.rar Cu motocicleta URAL cu atas, Made in URSS (CCCP -adica fabricat inainte de 1989) in stare tehnica si estetica foarte buna, cu acte ok, cu tractiune pe atas si mai ales in stare ORIGINALA (adica fara sa fi umblat la/in el - cilindri de Oltcit, carb de Dacia si alte treburi...) astept oferte aici au la adresa de e-mail moto_comuniste@yahoo.com Mesaj completat uitasem: oferta este valabila si la schimb cu un Simson S425 in stare perfecta si 100% original + diferenta
  11. Noh, hai sa discutam cu cartile pe masa: Se da una bucata Yamaha XJ 500, an de fabricatie 1982, pe una bucata Simson S 425 % original, cu intretinere facuta corect si sa arate bine. Si pentru ca japoneza are tpoate documentele la zi si nemtul sa fie la zi cu documentele. Cine se ofera?
  12. moto_comuniste

    Ij (izh)

    he, he! unde a ajuns topicul meu. dati bate fratilor!
  13. 18.10.2008, ora 15,30 Intrarea in Turda dinspre Cluj Eram in coloana si nu am vazut ce s-a intamplat, insa la cum arata motocicleta, cred ca sansele de supravietuire ale motociclistului sunt minime.
  14. Nu l-am cunoscut. Am avut doar ceva divergente internatutice. Imi pare foarte rau... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
  15. V Road de la Harley este un gunoi, estetic si tehnic... Sa nu uitam totusi ca fac motoare de peste 100 de ani si inainte de a vinde tehnica cei de la Harley vand o marca. Pot sa scoata pe piata si trotinete ca tot se vand si asta pentru tabla aia cu "Harley Davidson". Dupa mine cea mai adevarata motocicleta e americana. Insa NU Harley ci INDIAN (ce ziceti de Indian Chief? ) Totusi nu e singura. In clasamentul meu e pe aceeasi pozitie cu BMW R 75, adica motocicleta dupa care a fost copiat Uralul. Comparatia ce face obiectul acestui tpic e amuzanta si atat. Personal intre un Sportster nou si un Ural Wolf nou as alege Wlof-ul. Gusturile nu se discuta
  16. Cand te-am chemat io la liniute mah???!!! sau rectific: CAND (cuvant urat) AM AVUT IO POVESTI CU TINE ANU' TRECUT MAH ISTETULE ?! Esti copil, ce sa vorbesc cu tine? Esti la stadiu de "marsi", "jet" etc...
  17. Esti atat de inoerent incat nu prea am ce comenta. Totusi am o recomandare: "cand 10-ti spun ca esti beat, du-te si te culca!" Io am plecat din discutia asta. (punct)
  18. Oare de ce te inteleg? Am o Yamaha XJ din 1982. Am vrut neaparat o stradala fabricata in anii 80 (fara electronica in exces si cu plasticaraie minima). Am cautat cateva luni bune si a gasit-o in Austria. Motocicleta a stat in garajul unui mos ani de zile. Avea parful pe ea de trei degete, insa dupa ce am pus acumulatorul, a pornit la PRIMUL buton. Intretinerea se rezuma la spalat si mai nou la inlocuirea cablui de Kilometraj care s-a rupt (dar tot din vina mea). Cu toate astea fratilor, imi sta inima in loc cand aud un Simson, inca mai stiu fiecare surb al ultimului IJ pe care l-am avut si de multe ori ma intreb daca tipul caruia i l-am vandut are grija de el. Cred o sa ma intorc la Ural, MZ sau Jawa.
  19. 1.Avand in vedere ca nu esti SINGUR pe drum e si treaba altora cum mergi/merg/mergem. 2.Stau in Aiud de 2 ani si am vazut ca se poarta pe motocicleta echipamentul de strand in 90% din cazuri. De ce? Pentru ca la fel ca peste tot majoritatea, "motociclistilor" sunt baieti cool de duminica. 3.Nu cunosc omul si n-am vazut motocicleta, dar cu ceva experienta in surubarit pot spune ca o cutie de viteze nu se poate bloca fara un soc mecanic extern, deci cutia s-ar fi blocat in urma impactului cu drumul... Dar poate ai tu dreptate Important e ca fraierul sa se faca bine... Auzi! 90 in localitate... Daca va iese un copil in fata mah tembelilor ?! (intreb asta din postura de tata)
  20. Exact ca in cazul fratelui meu... Scoli de soferi de (cuvant urat) -> examen pentru permis de 2 lei -> "soferi destepti" -> accidente
  21. Inca n-am cumparat revista. De fapt voiam ca dupa o indelungata absenta, sa va multumesc pentru publicarea repetata a anuntului de vanzare a lui Octombrie Rosu. Multumirile sunt valabile si pentru cei de la Univers Moto.
  22. Cumpar una bucata cablu de kilometraj pentru Yamaha XJ 500 model 1982/1983!
×
×
  • Creează nouă...