Sari la conținut

moto_comuniste

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://cheile-rametului.ro/
  • Yahoo
    moto_comuniste@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia (Sard) & Aiud
  • Carnet moto din
    2000
  • Club
    Communist Riders MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 125, Jawa 350, IJ Jupiter, IJ 56, Yamaha XJ
  • Interests
    Geografie, mediu, moto, metale

moto_comuniste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cric central 80 de lei???? Tulai! Sigur nu vinzi piese de BMW X5 sub acoperire? )
  2. Vandut pe una bucata ETZ + diferenta de mai sus. Topic inchis.
  3. URGENT!!! Vand cu 500 de euro Yamaha XJ -carburatoarele varza (trebuiesc inlocuite jicloarele, curatate, reglate), toate documentele ok, pe numele meu, arata ca-n poze: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=296161 SAU schimb cu orice comunista functionala si cu documente ok + 800 de lei. Gasiti in linkul de mai sus date de contact
  4. Salut Vali, Despre Ural intrebam. Fain utilajul... La ce pret e?
  5. Trece de standul RAR-ului? esti interesat de un schimb cu http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...982-296161.html ?
  6. moto_comuniste

    Ij (izh)

    Foarte faina motocicleta, felicitari!
  7. Arata foarte fain. Am avut si eu asa ceva Ce vremuri...
  8. multumesc! unde-i grupul ? Nu sunt interesat pentru ca e mult de lucru pe ea si nu am timp, la fel cum nu am timp nici sa fac drumul Alba Iulia -Iasi. Multumesc mult pt oferta!
  9. Imi pare rau! Sper sa reveniti iar pe piata. Si acum ma uit uneori cu placere la numerele vechi in care pe atunci gaseam fascinante articolele despre modificarea socialistelor. Va sugerez sa continuati editia on-line.
  10. SCHIMB Yamaha xj 500 model 1982 toate documentele ok problema:uneori se blocheaza un plutitor de carb (unul dintre cele 4)->benzina poate ajunge in baia de ulei la o stationare indelungata cu robinetul rezervorului deschis motoreta a fost cumparata anul trecut din Austria, gasiti o multime de fotografii aici (90Mb): http://dl.transfer.ro/yamahaxj-f908c987d.rar Cu motocicleta URAL cu atas, Made in URSS (CCCP -adica fabricat inainte de 1989) in stare tehnica si estetica foarte buna, cu acte ok, cu tractiune pe atas si mai ales in stare ORIGINALA (adica fara sa fi umblat la/in el - cilindri de Oltcit, carb de Dacia si alte treburi...) astept oferte aici au la adresa de e-mail moto_comuniste@yahoo.com Mesaj completat uitasem: oferta este valabila si la schimb cu un Simson S425 in stare perfecta si 100% original + diferenta
  11. Noh, hai sa discutam cu cartile pe masa: Se da una bucata Yamaha XJ 500, an de fabricatie 1982, pe una bucata Simson S 425 % original, cu intretinere facuta corect si sa arate bine. Si pentru ca japoneza are tpoate documentele la zi si nemtul sa fie la zi cu documentele. Cine se ofera?
  12. moto_comuniste

    Ij (izh)

    he, he! unde a ajuns topicul meu. dati bate fratilor!
×
×
  • Creează nouă...