wrathfly Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Am un CBR de 600 de prin 95 si vreau sa il duc la un service mai de doamne ajuta sa bage un oki prin el,ma gandeam la serviceul de la Honda dar nu am nici un numar de tel sau adresa cine ma poate ajuta (locatzii din Bucuresti sau Ploiesti ca sa nu alerg jde mi de km cu moto). Multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Am un CBR de 600 de prin 95 si vreau sa il duc la un service mai de doamne ajuta sa bage un oki prin el,ma gandeam la serviceul de la Honda dar nu am nici un numar de tel sau adresa cine ma poate ajuta (locatzii din Bucuresti sau Ploiesti ca sa nu alerg jde mi de km cu moto). Multa si asfalt uscat http://www.honda-bikes.ro/contact.php Gugal sa traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate