Sari la conținut

S3RJ

Super Membru
  • Număr conținut

    610
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de S3RJ

  1. Asta e valabil la transcriere. Am facut asigurare acum 2 saptamani pentru vehicul nou cumparat, in vederea inmatricularii, si nu mi-au cerut sa fie inregistrata la primarie (nici in momentul asta nu e inregistrata; am numere provizorii).
  2. Urmezi pasii de la Vehicul achizitionat din Romania sau dintr-un alt stat UE care nu a fost niciodata inmatriculat RCA-ul se face intr-adevar in vederea inmatricularii.
  3. Se pare ca modelele RC24 (G/H) fabricate '86, '87 aveau roti pe 16" respectiv 18". Daca al tau e intr-adevar model '89, te duci la RAR sa-ti treaca corect datele despre cauciucuri in carte (CIV). Cealalta solutie e sa schimbi rotile.
  4. Wunderlich poti cumpara de la moto-hub.ro, touratech de la Automobile Bavaria sau iti faci cont direct la ei pe site (wunderlich si touratech) si iti comanzi.
  5. In Turcia nu, testat personal. In alte tari (Ucraina, Moldova, Serbia), merge cu procura la notar (in cazul in care proprietarul e persoana fizica) sau imputernicire/delegatie normala (in cazul in care proprietar e o persoana juridica).
  6. Daca e cu HISS (adica ai cheie cu cip), trebuie si CDI-ul din ce stiu eu, pt ca sunt imperecheate.
  7. Am facut cu un 1200GS drumul de la Zizin, prin Dalghiu pana la punctul A al traseului din harta ta. Nu pot sa adaug nimic la harta ta (probabil la setari ai bifat doar View only, fara posibilitate de editare).
  8. Toate manualele masinilor si motocicletelor pe care le-am detinut sau le detin inca, recomanda schimbul antigelului la 2 ani. Ai vreun argument pentru schimbat la 4 ani?
  9. Se poate face, am vazut cel putin pentru 1200 mai multe discutii pe forumuri de afara (advrider.com etc). Poti folosi janta de 1200 HP2 si ai o janta tubeless sau spitezi cu un cerc oarecare, dar aici trebuie sa studiezi daca se potriveste cercul cu butucul de BMW. Adica ar trebui sa gasesti un cerc cu 40 de gauri (parca atatea spite are GS-ul) si gaurile pentru spite in cerc sa fie date pe unghiurile spitelor, asa cum vin ele din butuc. Oricum ai face, nu iese foarte ieftin. Singurul atelier pe care-l stiu ca face lucrari dintr-astea e in state: https://woodyswheelworks.com/collections/select-your-make/products/bmw-r100-r1100-r1150gs
  10. Ai aici niste informatii despre toate tarile pomenite: http://www.transeurotrail.org/ Pentru Bosnia, desi ai zis ca vrei doar o zi, mai poti folosi ghidul de la C2WG, cum a zis si colegul mai sus. Bafta!
  11. Donez anvelope moto, uzate 12000-14000km Metzeler Anakee 3 110/80/19 Metzeler Anakee 3 120/70/19 Metzeler Tourance NEXT 120/70/19 Metzeler Tourance EXP 150/70/19 Metzeler Anakee 3 170/70/17 Metzeler Tourance NEXT 170/70/17 As prefera predare in Bucuresti, contact pe PM
  12. Am probat eu pe 800GS si 1200GS. Mie mi se par foarte OK pe asfalt si drumuri pietruite, in noroaie mai fuge fata/spatele si mi se pare ca se descarca destul de repede de noroi. Partea proasta e ca nu am nici un termen de comparatie cu alte modele de cauciucuri cramponate, deci parerea mea nu are prea mare relevanta.
  13. Mergi sau suna la mymoto.ro, ei sunt importatori Nolan si e posibil sa te poata ajuta.
  14. I-a cazut ralantiul in baia de ulei. Scoate uleiul, gaseste ralantiul si pune-l inapoi.
  15. Anul trecut pretul de lista la F800GS era 10.940 euro fara nici o optiune si 12.125 euro cu pachet Dynamic (ABS si ESA offroad, etc), pachet cu manere incalzite, computer bord, cric central si suporti cutii bagaje laterale, plus hand guards. Discount de 25% nu o sa vezi la moto decat daca o sa cumperi peste 20 de moto probabil. Din ce stiu eu, adaosul dealerilor moto este semnificativ mai mic. La 10% te poti astepta doar ca motocicleta respectiva a stat niste luni bune in showroom. ESA la F800 si F700 este asa cum zici tu, adica regleaza doar rebound si damping, preload-ul fiind manual.
  16. Cel din dreapta e F800GS Adventure. Cat despre pret, actualul F800GS cu toate pachetele e undeva in jur de 12.000 de euro, asa ca nu cred ca noul model o sa fie mai jos ca pret.
  17. Salutare, Caut si eu carenele laterale fata (dintre carena fata si rezervor) de la un Transalp de 600. Vreau sa le modific pentru un proiect, asa ca pot fi si crapate, lipite sau chiar cu bucati lipsa. Daca are cineva, il rog sa-mi dea un PM cu detalii.
  18. Mie imi taie curentul la priza daca incerc sa folosesc compresorul (acelasi din link-ul lui @Cap0ne), chiar cu motorul pornit.
  19. Compresorul de la Louis, Airman parca se cheama, nu merge in priza montata din fabrica la BMW. Se pare ca are nevoie de mai mult de 5A...
  20. Manual de utilizare gasesti in format pdf pe net, de exemplu aici: https://ownersmanuals2.com/bmw/f-700-gs-2016-owner-s-manual-66111 Manual de service nu stiu
  21. Motor Team ti-a dat pret pentru piese OEM (echipare de fabrica), iar motodiscount ti-a dat pret de piesa aftermarket.
  22. S3RJ

    SHOEI - Discutii Generale

    Whisper strip-ul reduce considerabil zgomotul produs de vant. Am mers si cu si fara si nu as renunta la el.
  23. Toate fac la fel. Dupa cativa kilometri pe un 2014 (vreo 6 mii) si pe un 2016 (vreo 3 mii) am ajuns la concluzia ca trebuie sa fii foarte exact la schimbarea treptelor de viteza ca sa intre fin, fara zgomote si fara sa agate, asta in comparatie cu motocicletele japoneze pe care am mai mers. a retrogradare nu mi se pare la fel de zgomotoasa cutia daca ii dai un mic spritz (imi scapa termenul in engleza) inainte de a apasa pe schimbator. O alta observatie e ca daca e cald afara (30+) cutia e mai zgomotoasa si pare ca agata; la 20-25 de grade mi se pare ca merge mult mai bine (adica fara zgomote si fara sa agate). Treaba cu scosul din viteza iarasi mi se pare ca are legatura cu temperatura si e mai greu de gasit cand motorul e foarte incins.
×
×
  • Creează nouă...