Zbpower Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am probleme cu generatorul de curent la un suzuki gsx 400 e din 87. Probleme destul de mari, pentru ca l-am demontat si am vazut ca tot magnetul de pe rotor este tocat si imprastiat prin carcasa. Pe deasupra s-au mai infipt cateva bucati si in stator si au intrerupt infasurarea. Unde gasesc un generator sh si de la ce motor se potriveste? constructia motorului este cu doi cilindrii ca la GS 500 dar nu stiu daca si generatorul este la fel Multumesc de ajutor Am probleme cu generatorul de curent la un suzuki gsx 400 e din 87. Probleme destul de mari, pentru ca l-am demontat si am vazut ca tot magnetul de pe rotor este tocat si imprastiat prin carcasa. Pe deasupra s-au mai infipt cateva bucati si in stator si au intrerupt infasurarea.Unde gasesc un generator sh si de la ce motor se potriveste? constructia motorului este cu doi cilindrii ca la GS 500 dar nu stiu daca si generatorul este la fel Multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am probleme cu generatorul de curent la un suzuki gsx 400 e din 87. Probleme destul de mari, pentru ca l-am demontat si am vazut ca tot magnetul de pe rotor este tocat si imprastiat prin carcasa. Pe deasupra s-au mai infipt cateva bucati si in stator si au intrerupt infasurarea.Unde gasesc un generator sh si de la ce motor se potriveste? constructia motorului este cu doi cilindrii ca la GS 500 dar nu stiu daca si generatorul este la fel Multumesc de ajutor cauta pe la dezmembrari ... incearca la adi_zoli@yahoo.com poate are el, daca nu roaga-l frumos pe user-ul motorman35, ca el e plecat pe afara si stiu ca mai fregventeaza dezmembrarile de acolo, poate ai noroc ... succes in cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate