FlorineluSPR Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 bai fratilor ce nu intelegeti(unii) ca mie mi sau dus cardanele pe atv linhai wprker la 4000 de km sau facut praf cruci si tot si m-au costat app 300 euro amandoua cardanele si cel de fata si cel de spate!chear daca e chinezarie io am spus ca la 4000 sau facut praf iar unii nu intelegeti si ma luati in ras!sper ca sa inteles de data asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 omu', eu te cred ca s-au bulit in 4000 de km nu stiu ce sa zic, probabil materialul folosit de chinezi este mai slab.poate...poate. si te rog sa ma crezi ca nu te iau in ras. dimpotriva, cand i se strica cuiva, indiferent cine, motorul/atv-ul etc, nu-mi arde de ras. sant convins ca nici lui. ozzi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu am zis de tine daor de cei care fac misto si nu stiu ce material au folosit astia ca leam facut eu si acum imi merg bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate