ovibikerboy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 m-am gandit la un upgrade la motor din cate stiti(cei care stiti-nu vorbe in vant) cam cu cat se ridica puterea motorului dupa instalatrea de dyno, daca merita la 750 ss.... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 banuiesc ca te referi la power commander dyno ... am avut si eu un astfel de ducati ... nu se merita asa ceva dynojet este aparatul de masura al puterii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 banuiesc ca te referi la power commander dyno ... am avut si eu un astfel de ducati ... nu se merita asa ceva dynojet este aparatul de masura al puterii Dynojet este firma care produce Power Commander, deci probabil la Power Commander se refera. Aparatul de masura a puterii de care spui se numeste dinamometru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 da ok power comander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 atunci daca nu merita POWER COMMANDER-ul asta de ce se comercializeaza?? bun alte idei cum sa fac sa imi crec calutii la motor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Aparatul de masura a puterii de care spui se numeste dinamometru dinamometru de care pomenesti tu ii ceea ce iti masoara forta gravitationala aka de atractie si arata ca stiu ca seamana cu ce iti masoara ala pepenii in piata, dar trebuie sa imparti la g ca sa aflii masa harbuzului "h" . (cine o fost in liceu stie ce ii g ) ce ai vrut tu sa zici ii probabil dynometer si arata ca Editat Septembrie 8, 2008 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate