adolf44 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Stie cineva din sibiu un service autorizat? Am de facut o revizie ladanke 6000 km [motor in grantie] la un sv 650!!! danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Reprezentanta Suzuki gasesti cel mai aproape in Brasov. Una eficienta gasesti in Ungaria. Daca nu tii neaparat la reprezentante poti merge la Dan Pasteanu in Vestem, de pilda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolf44 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Reprezentanta Suzuki gasesti cel mai aproape in Brasov. Una eficienta gasesti in Ungaria. Daca nu tii neaparat la reprezentante poti merge la Dan Pasteanu in Vestem, de pilda... Multumesc mult!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 DIN CATE STIU FAC SI CEI DE LA MOTTOEXTREME, DN 1, CRISTIAN (Tel: +40 788 220088, Fax: +40 269 579000) BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Si Speedy la Selimbar. Dar la nici unii sa nu te astepti la rapiditate prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolf44 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 DIN CATE STIU FAC SI CEI DE LA MOTTOEXTREME, DN 1, CRISTIAN (Tel: +40 788 220088, Fax: +40 269 579000)BAFTA .........Iti multumesc mult pentru amabilitate!!!!!!!! Si Speedy la Selimbar. Dar la nici unii sa nu te astepti la rapiditate prea mare. .ai dreptate din pacate .......asa e in ro....inca o data multumesc mult!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 eu imi repar motocicleta acuma in cluj. il stiu pe mecanicul de acolo + plus ca primesti si garantie pe lucrare. daca te intereseaza da-mi un PM. cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate