Vizitator FOXXkid Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pentru cei interesati catushi de putzin , aprilia au innebunit complet, au transformat modelul supermoto SXV 550 care deja avea 72 hp in 575 cmc, valve pneumatice, si au ushurat-o cu 20 de kg (nici nu pot sa imi imaginez cum se va comporta, e nebunie), din pacate au umblat si la bascula spate Cateva poze de la teste ale RXV-ului de 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 cica din fericire au umblat la bascula spate ... deoarece varianta drepta este mai usoara si mai rezistenta, iar pozele nu sunt cu modelul 2009 ci cu modelele 2008 preparate pentru echipa Aprilia Benelux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) cica din fericire au umblat la bascula spate ... deoarece varianta drepta este mai usoara si mai rezistenta, iar pozele nu sunt cu modelul 2009 ci cu modelele 2008 preparate pentru echipa Aprilia Benelux mai ushoara da, mai rezistenta ma-ndoiesc , din cate stiu nu au fost probleme cu versiunea precedenta, pacat ca they f*cked up design-ul basculei. si da , cele din poze sunt un preview al modelului 2009, folosite de Merriman in ultimele 2 enduro-uri merriman din cate stiu face parte din team aprilia offroad here you go, de la insasi aprilia, o pagina din manual in fine, nu ma intereseaza ce fac ei cu echipele lor de enduro, sunt supermoto-oriented...sooo.. tot ce m-a interesat a fost modelul si ce schimbari vor fi Editat August 9, 2008 de FOXXkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 schimbari ... praf in ochi mai mult misto jucarie ai ... is curios cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 schimbari ... praf in ochi mai mult misto jucarie ai ... is curios cum merge pai daca eti cuminte... poate .. who knows? oricum , dupa ce am mers juma de an cu al meu, am incercat si drz si ktm smr 690... sincer mi-a venit sa rad, nu stiam ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 incearca 625 smr.oricum, motorul apriliei este mult mai adaptat la sm decat la enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 oricum , dupa ce am mers juma de an cu al meu, am incercat si drz si ktm smr 690... sincer mi-a venit sa rad, nu stiam ce se intampla Stii ca baiatul ala caruia noi ii zicem Gagyi a rupt tot cu un DRZ de 400 la o etapa de CN? Depinde pe unde mergi, intr-adevar, dar de cele mai multe ori o motocicleta foarte puternica nu e cea mai buna "afacere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate