Okesz Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Stie careva daca se mai tine vreo etapa a campionatului national de enduro? Am auzit ca s-ar tine una la Buzau, dar nu stiu nimic concret, data etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 asta ? /index.php?...vent&eventid=60 Data evenimentului: 10 Septembrie 2005 se încheie 11-September 05 Tout-Terrain - Enduro CNI 10-Sep 11-Sep Et 4 Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 15, 2005 Autor Share Postat August 15, 2005 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Merci! 224418[/snapback] oficial da, suna-l pe misu si intreaba. el este organizatorul. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 24, 2005 Autor Share Postat August 24, 2005 Etapa de la Buzau se tine sigur (10-11 sept), cine este interesat sa stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 salut, ai vorbit cu Misu Ioanitescu sau cu Mihai Tufa ? Ai mai multe detalii? Locatie, traseu, dificultate, etc. sau vom putea gasi in curind un regulament particular pe undeva ? Totusi, ai cumva numerele lor de telefon, ma stiu cu ei dar nu am vorbit niciodata la telefon. Participi ? Ca si eu ma gindesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 Am vorbit cu Tufa el mi-a dat nr-ul lui Misu, iar Misu mi-a zis ca se tine sigur, el este organizatorul si va fi la Sarata Monteoru. Restul informatiilor nu sunt chiar asa de importante, vino si o sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Daca aflati detalii despre program va rog postati-le aici. As da si eu o fuga pana acolo sa-mi clatesc privirea si sa-mi alimentez ambitiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Daca aflati detalii despre program va rog postati-le aici.As da si eu o fuga pana acolo sa-mi clatesc privirea si sa-mi alimentez ambitiile 232654[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Daca aflati detalii despre program va rog postati-le aici.As da si eu o fuga pana acolo sa-mi clatesc privirea si sa-mi alimentez ambitiile 232654[/snapback] In cateva zile o sa aflati mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 astept. eu particip sigur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 In sfarsit, toate informatiile despre ENDURO la Buzau le gasiti in fisierul atasat. Daca aveti nelamuriri ma gasiti tot aici... REGULAMENTUL_ENDURO.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate