motorman35 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 stie cineva ceva locuri de cazare in pensiuni la lacul rosu-cheile bicazului,pentru 2-3 nopti?dar asa,preturi ca pentru motociclisti... sau locuri unde se poate campa cu cortul...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 stie cineva ceva locuri de cazare in pensiuni la lacul rosu-cheile bicazului,pentru 2-3 nopti?dar asa,preturi ca pentru motociclisti... sau locuri unde se poate campa cu cortul...multumesc. Sunt pensiuni o gramada si preturile oscileaza intre 50 RON si....... dar e cazare si la cabanute cu 20 ron pe noapte cabanuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) man, cum ai noroc. am patit-o ca n-am gasit cazare deloc in zona. si cort nu aveam la mine. noi am reusit atunci si ne-am cazat aproape de gheorgheni (~25 km de lacu rosu) la o pensiune super faina. cum te duci inspre gehorgheni, la vreo 5 km inainte de intrarea in oras. e pe partea dreapta, fix dupa ce se termina serpentinele. conditiile au fost super ok. parca un milion camera, dar era curata. daca vrei sa mergi in week-end la lacu rosu, suna si fa-ti rezervare. e mai sigur. nu cred ca gasesti camera altfel. Editat August 10, 2008 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) stie cineva ceva locuri de cazare in pensiuni la lacul rosu-cheile bicazului,pentru 2-3 nopti?dar asa,preturi ca pentru motociclisti... sau locuri unde se poate campa cu cortul...multumesc. Daca nu gasesti la Lacul Rosu, gasesti sigur la baza barajului la Bicaz.Au si camere cu 1,2,3,4,6 sau 8 paturi si lac de campare-1cort=15lei/24ore si ai acces la utilitati. Editat August 10, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 ok...multumesc pentru informatii..oricum,pentru orice eventualitate voi lua si cortul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate