AdiRMG Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 OK, dar din cate stiu in europa s-au importat de la 600cc in sus, in anii aia si e prea mult pentru mine. Corectati-ma daca gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 400 nu a fost destinat niciodata pentru EU. Deci treaba cu piesele e general valabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Incearca si un Kawasaki ZZR 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Daca citeam acest topic acum vreo saptamana sigur te contactam sa-ti dau o motocicleta perfecta pt un incepator ; din pacate pt tine s-a vandut ! Era un Kawasaki ER 5 din 2005 pe injectie si s-a vandut cu 2000 Euro . Pacat ! Mi se pare destul de scumpa motocicleta p care vrei sa o cumperi si e destul de veche ; dak mai pui la socoteala k e si un model rar si nu gasesti piese......chiar nu mi se pare o afacere buna ! Eu ma chinui de mai bine de 6 luni sa gasesc segmenti pt o Gilera din 94 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adabisi Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 sunt curios cetzi vei lua....si eu ma uitam dupa un rf400[tot incepator]dar am aflat chestia asta,ca au fost facute pt ei...si ma mai gandesc..... succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate