23tibi Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Am un Suzuki SV din 2001 si imi intrerupe in sarcina si da rateuri.Bujiile sunt noi si conform cu cartea tehnica.Inca o problema ar fi ca mi se tot arde siguranta de la INGNITION si nu stiu daca are legatura cu rateurile.Daca stie cineva ceva si ma poate ajuta va rog sa-mi raspundeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Am un Suzuki SV din 2001 si imi intrerupe in sarcina si da rateuri.Bujiile sunt noi si conform cu cartea tehnica.Inca o problema ar fi ca mi se tot arde siguranta de la INGNITION si nu stiu daca are legatura cu rateurile.Daca stie cineva ceva si ma poate ajuta va rog sa-mi raspundeti siguranta aia ti se arde pentru ca e posibil sa ai releul de incarcare busit. de intrerupt in sarcina e de vina una din membranele de la pompa de benzina cu actionare vacuumatica. e posibil ca si de la acea siguranta sa iti intrerupa in sarcina. dar, parerea mea este ca, spre ghinionul tau, ai 2 defecte simultane dar complet diferite. Editat August 11, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate