Ducu Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Un salut calduros tuturor! Problema mea este urmatoarea: am un BMW R60/5 - 1971 si m-ar interesa piese de orice fel pentru acest model. Daca aveti sau stiti pe cineva care are piese de schimb v-as fi recunoscator daca m-ati contacta. Numerele mele de telefon sunt 0723.736.481 , 6.29.11.10 sau astept mesajele voastre pe acest forum. Va multumesc si "Asfalt Uscat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 http://www.oldieweb.com/kunden/seiwert/sho...s=0&type=search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Cristi vezi ca ala nu-s eu este alt Ducu,oricum bun venit si bafta la cautat piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate