bladebiker Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salut momentan am un suzuki dr 650 si sunt multumit de el dar as vrea ceva mai mai usor si ma gandeam la un ktm exc 525 insa nu prea cunosc detalii despre model cine are asa ceva il rog sa posteze informatii de genu greutate, putere, viteza maxima, ce defecte a avut etc.... si eventual poze daca are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salut momentan am un suzuki dr 650 si sunt multumit de el dar as vrea ceva mai mai usor si ma gandeam la un ktm exc 525 insa nu prea cunosc detalii despre model cine are asa ceva il rog sa posteze informatii de genu greutate, putere, viteza maxima, ce defecte a avut etc.... si eventual poze daca are http://www.motorbikes.be/en/KTM_EXC_525_Racing_Usa_2005.aspx chiar nu inteleg de ce te intereseaza viteza............doar daca vrei sa te dai pe SM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 asa ca idee nu era asa de impotant si inca ceva cat consuma? am uitat de asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 google.com sau google.ro exista topic dedicat gamei exc, foloseste cu incredere cautarea. topic inchis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate