vlad_cozma Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Stie cineva cum se poate curata o toba de la un motor in 2T? Se baga apa si detergent de vase ? Se repara prin inlocuire? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ce vrei sa cureti la ea? nu inteleg. poti sa explici? pipe-ul sau finala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 pentru finala exista kit de reparatie, se poate cumpara din catalogul auner.pentru cimpoi, orice decapant de motor/ulei/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 eu am curatat finala la yamaha yz de 125 in felul uramator : am dat jos toba , am desfacut-o in bucati ( am scos niturile si am tras afara partea cu teava pe care iese fumul) am scos si sita de pe centru cu tot cu vata , iar apoi am ars toba cu un arzator dinala cu gaz si am bagat o carpa imbibata in benzina sa se arda tot pe dinauntru , am ars si sita , dupa care am curatat tot cu peria de srma sa nu mai ramana cenusa aia rezultata in urma arderii. las final am inlocuita vata (era imbaxita cu ulei si jeg) am montat toba la fel cum am desfacut-o si am bagat 2 nituri si a mers perfect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 frate desfa tot din ea ce se poate in rest baga benzina in ea si da foc apoi dupa ce arde tot mai bati usor cu un lemn in ea sa nu o strambi si o sa curga calamina si asta e tot se paote rezolva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_cozma Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 ce vrei sa cureti la ea? nu inteleg. poti sa explici? pipe-ul sau finala? Finala, ma gandeam. Ca am eu o banuiala ca are cam multe depuneri. Problema mea e ca motoru' accelereaza destul de greu pana la 6000 de ture, iar dupa ce trece de 6000 incepe sa te dea pe spate. Si ma gandesc ca o fi evacuarea cam infundata, si n-au loc gazele sa iasa. Si din acest motiv nu prea pot sa urc niciun damb decat cu a 1-a. Da' totusi fiind incepator, poate nu stiu eu cand sa-i dau gaz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 la tine raspnsul e jetting! nu cred ca e din toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_cozma Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 la tine raspnsul e jetting! nu cred ca e din toba. Ce ar fi aia jetting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 /index.php?...&hl=jetting un simplu search... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_cozma Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 ai si tu dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate