Sari la conținut

vlad_cozma

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlad_cozma

  1. E o doamna pe Nicolae Balcescu, chiar inainte de GuitarShop, care are un atelier de marochinarie. Dar am fost si eu acum si cica 2 saptamani de acum nu are timp. Daca nu rezolvi pana atunci, poti sa dai o fuga.
  2. Socu merge. O sa ma iau de bujie si carburator next. Nu sunt in Bucuresti. Mersi de raspunsuri. Ma gandeam ca in iarna asta sa-l fac bucatele. Nu de alta, da' mai invat si eu ceva mecanica.
  3. Electromotorul...periiles...bobinajul - astea pentru partea electrica. Dar la pedala de ce porneste asa de greu?
  4. Pornesc motorul destul de rar (1 data la 2-3 saptamani) si atunci cand il pornesc petrec 10-15 minute dand la pedala. Moturul e Yamaha DT125 (in 2 timpi). Baterie pare sa fie, si odata pornit si incalzit un pic nu mai sunt probleme la pornire. Care ar putea fi cauza? Am incercat si impinsa si tot nu a pornit mai repede. Electric starterul mi s-a stricat mai demult, cand apas pe buton se aude un sunet ca un scurt-circuit dar nu invarte. As fi interesat si de cauza acestei probleme. Mersi.
  5. Am fost la standul Gas Gas, dar n-am avut casca. Mi-au oferit o casca ce aveau ei pe'acolo, dar pe caldura aia am refuzat. Cu alte cuvinte, drive test-ul era real si oamenii iti dadeau motoru' daca vroiai.
  6. Dupa cum am vazut la Limanu, publicul este putin numeros. Cel putin la mare, daca evenimentul nu este pe faleza, nu se deplaseaza nimeni. Iarasi, daca nu e promovat agresiv, s-ar putea sa fie la fel si la Busteni. Organizarea mi s-a parut exemplara, fara dubii, neclaritati sau lipsuri. Preturile sunt care este. Daca vrei ceva de calitate, atunci trebuie sa platesti. Daca nu, astepti 1 Mai si sarbatoresti cu Vanghelie. Probabil ca, la cat popor a fost pana acum, la anu' n-o sa mai vedem astfel de festival, caci nu cred ca a ramas cineva cu bani dupa eveniment.
  7. Nu pot sa nu remarc faptul ca: Etapa 1 de la Peris a avut loc la Ciolpani Etapa 2 de la Vama Veche a avut loc la Limanu Etapa 3 de la Azuga are loc la BUsteni asta conform bannerelor de la festival. ) cu there.
  8. Da' de ce n-ai putut sta in fata scenei? Nu te-a lasat badigardu' de vineri? Mi-a parut rau c-au fost asa putini oameni, si si aceia stateau la mese. Mie - de pe scena - mi-ar fi placut ceva animatie, ca neveste-mii ii cant in fiecare seara. Cum zicea prietenu' Joitaru' la microfon (bau bau), putin respect domle' . Lasa c-o sa fim mai multi la Busteni, si-mi iau si motoreta.
  9. vlad_cozma

    VULCANIZARE MOTO

    Pe Vidin e valabil. Au deschis si sambata 9.00-13.00.
  10. simeringuri pentru furca DT 125? cablu kilometraj? oglinda stanga? ulei de furca? 10x.
  11. Iau eu suport harta cu magnet pt rezervor, daca tot nu se inghesuie nimeni. te-am pm.
  12. ~~Ceata~~ ~~ ~~ Se vorbeste despre? Ma gandeam si eu sa abordez drumul de la Cheia la Vama Buzaului, prin Poiana Stanii - Pasul Boncuta, care este nu mai mult sau mai putin decat un drum forestier (cel putin pana in Boncuta). Si parca asa a inceput topicul. Cum au ajuns pozele cu catara aici? Sau poate eu sunt ambigu... Si 2, ca am uitat: Cabana Pirusca e deschisa publicului? Cate camere? Ce conditii? Ce tarife? 10x
  13. Pai daca ai cazut in cap nu e mai intelept sa o arunci? Se zice ca nu ar mai trebui folosita dupa un impact serios....
  14. Basarbovo parca-i zic localnicii. Poti sa lasi masina la manastirea Sf.Dumitru oarecum in siguranta. Stiu zona ca aprox vis-a-vis de manastirea din Basarbovo (nu cea de la Ivanovo) e o faleaza de catarat . Planuiam si eu de ceva vreme o tura cu bicicleta. Poate ne lipim odata....
  15. ma, da' voi de unde scoateti ideile astea cu nu stiu ce raza in jurul orasului? ca am auzit cu 5/20/30/40 etc... In codul rutier nu este specificata nicio restrictie de acest tip vehiculelor INREGISTRATE la consiliul local.
  16. Finala, ma gandeam. Ca am eu o banuiala ca are cam multe depuneri. Problema mea e ca motoru' accelereaza destul de greu pana la 6000 de ture, iar dupa ce trece de 6000 incepe sa te dea pe spate. Si ma gandesc ca o fi evacuarea cam infundata, si n-au loc gazele sa iasa. Si din acest motiv nu prea pot sa urc niciun damb decat cu a 1-a. Da' totusi fiind incepator, poate nu stiu eu cand sa-i dau gaz....
  17. Stie cineva cum se poate curata o toba de la un motor in 2T? Se baga apa si detergent de vase ? Se repara prin inlocuire? Mersi.
  18. Funny, no response. Intrebare: Cum pui cricu' in nisip?
  19. Am avut si eu bicicleta pana acum vreo luna, pana mi-a furat-o de pe scara de la etajul sase, evident asigurata cu un lant otelit. Sa o declar la lista neagra ? In acest context, vinde cineva o bicicleta?
  20. Mersi pentru solutii. Credeam ca nu merge umflata cu pompa de bicicleta. Daca procedeul de vulcanizare e aproximativ acelasi (doar un levier mai mare fiind necesar), atunci se rezolva.
  21. Ma scuzati daca s-a mai explicat, da' eu n-am gasit. Intrebarea e ce faci cand se sparge roata la distanta de civilizatie? Caci mi s-a parut extrem de neplacut si lung sa mergem cu un cauciuc desumflat. Mersi.
  22. incepator, pe DT125, n-am GPS, experienta si nici coechipier.
  23. Un motor adus din Elvetia, in concluzie, ziceti ca nu se poate inmatricula? Conform carui act (lege, norma, declaratie....)? Vanzatorul insista ca nu e nicio problema, ca a platit vama si se poate inmatricula. Evident nu este un motor EURO 3.
×
×
  • Creează nouă...