Gremlins Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 tine oare cadrul daca-i adaptez un cadru de atas de jupiter cu portbagaj in loc de barca? oare astea au ceva modificari contructive? 251 e dif de 250 la cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 tine oare cadrul daca-i adaptez un cadru de atas de jupiter cu portbagaj in loc de barca?oare astea au ceva modificari contructive? 251 e dif de 250 la cadru? Daca motocicleta are prinderi pentru ataj poti sa pui ce ataj vrei daca n-are nu risca sa pui. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 n-are prinderi,dar am putea adapta astfel? are cineva alta idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 n-are prinderi,dar am putea adapta astfel? are cineva alta idee? Poti sa pui dar nu stiu daca va rezista ca atasul solicita mult cadrul si cele proiectate pentru atas se mai rup. Poti sa pui dar nu stiu daca va rezista ca atasul solicita mult cadrul si cele proiectate pentru atas se mai rup. Unde mai pui ca trebe sa schimbi si pinionul din spate s-au din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) scuze, dar trebuie sa se inteleaga bine intrebarea ; la un atas 70% din greutate daca nu mai mult e barca+aripa cadru-l ridic pe sus cu tot cu roata ; eventual pun un portbagaj auto de plastic tip cutie aerodinamica Editat August 13, 2008 de Gremlins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 scuze, dar trebuie sa se inteleaga bine intrebarea ; la un atas 70% din greutate daca nu mai mult e barca+aripa cadru-l ridic pe sus cu tot cu roata ; eventual pun un portbagaj auto de plastic tip cutie aerodinamica Am inteles bine dar tot 3 roti are si daca este usor va fi mai greu de rulat vei avea probleme in curba insa nu te lamuresc sa renunti poti incerca insa ar trebui consolidat sasiul care la ETZ este cam slabut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 era sa-mi vie in cap atasu si la dnepr si la ij, deacuma stiu viteza in functie de moto si de greutate, ma obisnuiesc eu; cum consolidat? da alea din poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 era sa-mi vie in cap atasu si la dnepr si la ij, deacuma stiu viteza in functie de moto si de greutate, ma obisnuiesc eu; cum consolidat? da alea din poze? N-am facut nu stiu dar la solo solicitarile sunt doar pe verticala pe cand la ataj apar si pe orizontala cauta schema cadrului de ETZ si ne gandim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate