Sari la conținut

La 3 Dim Pe Dn1 "nu Te-am Vazut"


gabi_tro
 Share

Postări Recomandate

salut... eu eram cu cbr 900 in fata si am vazut totul in oglinda :) idiotul o tinea una si buna ca el era incadrat sa faca stanga si asta a depasit pe linia continua... abia m-am abtinut sa nu ii trag cateva in bot... a fost o seara de cacao... celalat cu gsxr'u cazuse cu 2 ore inainte intr-o curba in caciulesti... a prins pietrisul de pe margine si poc pe stanga... tot in oglinda l-am vazut si pe el... am zis ca nu ma mai uit in oglinzi cand am motociclisti in spate ca cine stie ce se mai intampla.

 

eh... asta e... bine ca nu a fost mai rau... baietii sunt ok acum

 

bafta, asfalt uscat si ochii mari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mult mai invinovatiti pe altii. nu tin cu tzaranu , dar haideti sa nu mai fim subiectivi. cati dintre voi au respectat in totalitate legislatia. atata doar ca ati avut norocul sa nu aveti incidente. omul venea de la dolj, era 3 dim , poate ca era foarte obosit (dupa o zi de munca pe santier sa mai si mergi sa iti iei ruda capsunara de la aeroport = multa oboseala si neatentie). desi sunt din brasov, stiu cat de cat portiunea aceea de drum. intrebarea mea e : de ce nu ai grija tu , ca localnic, daca sti ce e in zona aia sa mergi mai atent ? mai ales ca vezi si o coaja de dacie in fata ta? si in plus , pun pariu ca nu avea viteza mare de deplasare din moment ce vroia sa faca stanga , deci trebuia sa iti dea un pic de gandit. sunt multi prosti ce au permis , si iti zic ca si noi suntem printre ei, numai ca unii recunosc iar altii se dau rotunzi ca sunt cei mai corecti. nu cred ca exista sofer in tara asta care sa nu fi incalcat regulile de circulatie macar odata. atata doar ca a avut noroc. bafta si bine ca ai scapat cu bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e plina tara de astfel de cretini ........... apropos .... trebuia sa-i spui ca nu poti sa accepti 1,5mil ca e prea mult :))))))))))))))))))))

 

 

:laugh: :) adevarat...

 

ce am ramas surprins ca nici un biker nu a oprit sa intrebe de sanatate macar.... incetineau se uitau si plecau :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...