oxigen72000 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 in primu rand rog adminii sa mute topicul daca nu e incadrat corect, si daca s a mai facut un asemenea topic sa mi trimite cineva link ul pentru ca eu am cautat dar nu am gasit am si eu nevoie de o vulcanizare buna si sa lucreze cu grija la motocicleta ca sa imi schimbe si mie cauciucul pe fata...cine stie pe unde pot gasi una ? please help,adica dat jos roata ,schimbat cauciuc ,pus roata la loc ...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 daca vrei si echilibrare du-te la autozone pe buzesti, vis-a-vis mcDonalds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 sau la Pneurom (www.pneurom.ro) - pe soseaua de centura pe langa Domnesti - e putin mai ieftin ca la autozone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate