Rareshamico Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Dece imi sare din viteza a-2-a cand ii dau mai tare in "gusa" cateodata merge:nu stiu cum,dar merge nu mai sare deloc,am impresia cand se incalzeste! si in a-4-a sare numai cand merg mai tare HELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Pentru ca ai uzura la crabotii pinioanelor de la treptele de viteza respective! Verifica nivelul uleiului din cutie, deasemeni si daca ai uleiul recomandat de producator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Pentru ca ai uzura la crabotii pinioanelor de la treptele de viteza respective! Verifica nivelul uleiului din cutie, deasemeni si daca ai uleiul recomandat de producator. Pai cat ulei trebuie? si de care? poti sa te interesezi te rog,ms astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Pai cat ulei trebuie? si de care? poti sa te interesezi te rog,ms astept raspuns De ce nu intrebi un posesor de minsk? Sunt destui pe forum! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 am avut aceeasi problema poti si pui orice ulei de transmisie crabotii aia se rotunjesc pt ca deh ... comunista . solutia : piliti cu flexu pana nu mai au buza rotunda . sa fie dreapta si sa nu mai sara asa am facut la minsk-u meu , nu mai sarea , mergea fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 am avut aceeasi problemapoti si pui orice ulei de transmisie crabotii aia se rotunjesc pt ca deh ... comunista . solutia : piliti cu flexu pana nu mai au buza rotunda . sa fie dreapta si sa nu mai sara asa am facut la minsk-u meu , nu mai sarea , mergea fara probleme Mersi mult o sa il desfac si o sa ii polizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mai prietene mie imi sarea IJ-ul din-tra 2a `la-m desfacuty si la-m montat cu mare atentie si surpriza nu mai sare din nici o viteza vezi sa nu ai joc intre pinioane ,desfa motoru si verifica la rece ,baga in viteze si vezi cum si ce joc ai iale pe toate de la prima la ultima ,sau pinioanele pe ax sa nu joace prea tare ca sa-r putea sa sara si degeaba le polizezi mai rau le strici,vezi ca ai niste saibe pe capatul la axe-le pe care sant pinioanele punele pe alea care au fost acolo sau altele la fel de groase sa ai iei jocul axul-ui sa stea fix sa nu se duca stanga dreapta si pe urma daca nu dfa nici un rezultat te apuci si tai si polizezi singura solutie zic io schimba cutia de viteze sau monteaz-o corect . eu unu-l fac pariu ca nu-i montata corect , mult respect si sa traim, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate