SuperMoto Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) Eh, ca am vazut ca toti isi lauda nevestele, amantele, prietenele in acest forum, am zis sa mi-o laud si eu pe a mea. Stiu, este a doua iubire, dupa o Honda CR 250. Acesta este primul meu motor super-sport, am facut cateva greseli cu el ca incepator, insa eu zic ca m-a iertat pana acum. Sa vedem cum o sa evolueze treburile in continuare, si poate o sa fiu nevoit sa bag divortul sau sa fac upgrade la un model 2007/2008. Ce a avut motocicleta pe ea cand am achizitionat-o, a fost evacuarea full Arrow si cam atat ) Asadar, Hondita mea CBR 600 RR, din 2003. PS: Domnisoara din imagini nu a facut parte din varianta "stock" Editat August 17, 2008 de HellBiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Vrajitoarea din oz e mic copil ) bft sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Vrajitoarea din oz e mic copil ) bft sa o stapanesti sanatos De asta mi-am dat si eu seama. Fiindca nu mersesem foarte mult pe motociclete super-sport, inca de la inceput mi-a fost frica de ea. Motor puternic si greu. Combinatia perfecta. Totusi, daca ai si un pic de frica in tine cand iesi cu ea, o sa fie totul OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 honda arata excelent, la fel si domnisoara dar sa dea draq ce nasol se vad papucii pe scarite (fara suparare) in rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 Nici eu nu halesc "motociclistii" cu slapi in picioare, pe un motor de viteza. Multumesc, ma bucur de ea zi de zi! honda arata excelent, la fel si domnisoara dar sa dea draq ce nasol se vad papucii pe scarite (fara suparare) in rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Cu adevarat frumoasa Bafta in continuare ! Editat August 24, 2008 de Calin_Bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 exista cumva in timpul saptamanii o intrunire a CBR-istilor?srry dar nu stiam unde sa intreb:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate