Sari la conținut

SuperMoto

EX+
  • Număr conținut

    550
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SuperMoto

  1. Hingherii si-au luat liber, doar e criza financiara, nu? Nu cred ca este relevanta viteza care o avea, un caine iti poate sari in fata si la 60 km/h, si sa te tavalesti... Insanatosire rapida!
  2. Releu de incarcare pentru Honda CBR 600 RR are cineva? :-?
  3. soso, tu ai avut zile. El din pacate nu a avut. Fiecare cu norocul lui :-s
  4. pantera, ia 1-2 fiindca sunt multi care inca citesc forumul ACCIDENTE si nu inteleg nimic. Inca te mai depasesc intr-o curba de 50 de grade cu 200.
  5. Se pare ca multi dintre voi l-ati cunoscut, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Totusi, pe portiunea aia de drum se mergea destul de repede ieri PS: O poza cu motorul, dupa impact!
  6. Ieri am facut un drum de aproape 20 de ore pentru a-mi cumpara o motocicleta noua tocmai din Satu-Mare, iar pe drum, inainte de a intra in Zalau dinspre Cluj, la vreo 10 KM, o Yamaha YZF R1 era facuta zob in partea din fata, iar la 200 de metri mai sus statea cadavrul riderului, care a decedat in urma impactului cu parapetul ( nu stiu sigur ). Din ce am vazut, el avea echipament complet: combinezon + cizme si manusi. Erau mai multi motociclisti stransi acolo, eu nu stiu mai multe detalii, politia incerca sa fluidizeze traficul. Pozele o sa le pun imediat cum le descarc din telefon, insa nu sunt clare, era destul de intuneric afara.. Daca stie cineva mai multe detalii despre ce s-a intamplat...e liber sa zica..
  7. Faza este ca daca nu esti din capitala, cei de la RAR nu comenteaza nici despre cauciucuri, nici despre carene, nici despre toba. Eu m-am dus la omologare cu toba ARROW neomologata, cu nici o sita in ea, si nu a zis nimeni nimic. Si cu LED-ul respectiv, totul e perfect normal
  8. Sincer sa fiu, cred ca este cea mai agresiva motocicleta pe care am vazut-o in Romania. Good job
  9. SuperMoto

    Accident Grozavesti

    Mda, a fost cam mult de citit, insa ma bucur ca esti OK. Da, recuperarea dureaza, si asta se datoreaza doar unei secunde de neatentie, asa cum ai zis si tu! Multa bafta!
  10. Pacat Dumnezeu s-o odihneasca. Inca nu suntem vazuti pe drumuri...
  11. Pai si eu mai merg cateodata cu scuterul, atunci cand nu mai sunt bani de benzina. Asta inseamna ca nu sunt motociclist?
  12. Selectia naturala lucreaza atat de bine... propietarului care era mai inconstient decat cel care acum este inconstient!
  13. SuperMoto

    Accidente In Zona Gorj

    Am citit. Se mai intampla si din astea...
  14. SuperMoto

    Accidente In Zona Gorj

    Proasta organizare a articolelor mai au astia de la Impact in Gorj. Eu inca nu am reusit sa gasesc articolul la care faceai referire...
  15. Nota 10 pentru topgun si motocicleta sa :>
  16. Motocicleta nu pare sa fie tavalita asa de rau! Despre starea motociclistului se stiu detalii?
  17. Stie cineva de unde pot achizitiona si eu setul de suruburi pentru carene, la un CBR 600 RR din 2004? De preferabil Pro-Bolt!
  18. K@rbon, daca este numai releul este bine, ca se poate inlocui usor, numai sa nu fie problema din alternator. Cauta pe forum manualul service al motocicletei, si atunci o sa vezi unde este pozitionat releul de incarcare!
  19. Uf, ce mai inceput de sezon. Insanatosire rapida motociclistului. Si motocicleta noua...
  20. Uh, frumoasa rau! Vad ca se descurca bine si in afara asfaltului
  21. Motociclistule, tu ai citit regulamentul? Ce scrie acolo? Nu ai ce cauta pe un motor de 600 atunci cand o sa implinesti 18 ani. Bine, ai ce cauta, insa o sa te gasim repede la rubrica ACCIDENTE!
  22. Poate sa fie si bateria moarta, sa nu mai tina curentul in ea. Problema asta o aveam si eu, credeam ca este releul de incarcare, insa in timp ce mergea motorul, imi incarca bateria. Cum am schimbat bateria, s-a terminat cu probleme asta. Avea acelasi simptome ca si a ta...
  23. Insanatosire rapida motociclistului. Daca e sa ne uitam la rubrica ACCIDENTE o sa ramanem uimiti de cate accidente s-au intamplat de la inceputul sezonului. Repet, asta este doar inceputul... Ar trebui si noi sa fim mai atenti
  24. SuperMoto

    Sos. Fundeni

    Nici un detaliu pana la ora asta?
  25. Da, bateria trebuie tinuta 3 ore inainte de a fii folosita. Nu mai trebuie pusa pe nici un redresor
×
×
  • Creează nouă...