IceCube Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Vezi ca nici la busa n-ai frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 o cauti cu lumanarea... era o gluma oricum momentan n-am bani nici de bicicleta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutparvan Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Stiu ca nu e de ras ... dar cat ghinion tre' sa ai sa patesti asa ceva?=))) ma ce pot sa zic, uite atat... io am cazut de 2 ori in primii 300 de km la sfarsit de sezon (asta toamna adik ), dupa care am bagat-o service si pa motoreta pana asta primavara... ti-ai facut si tu botezu' de inceput... Doamne ajuta k n-a fost mai rau, pt. k fieru' se repara... insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ma ce pot sa zic, uite atat... io am cazut de 2 ori in primii 300 de km la sfarsit de sezon (asta toamna adik ), dupa care am bagat-o service si pa motoreta pana asta primavara... ti-ai facut si tu botezu' de inceput... Doamne ajuta k n-a fost mai rau, pt. k fieru' se repara... insanatosire grabnica Am reusit sa fac 2000 km cat am avut'o si n-am cazut deloc .. desi m-au alergat si cainii si eram cu picioarele in cap, am nimerit si in nisip de era sa scap motorul (nu l-am scapat:D), am reusit de fiecare data cu brio sa bag motorul in curte desi pe strada mea e piatra care se pune la calea ferata... i-am evitat pe toti prostii si proastele care n-au nici o treaba cu sofatul si mi-au taiat fatza sau cine stie ce mai faceau... numai pe idioata asta n-am mai evitat'o si culmea nu-mi plac roscatele ).. puteam tousi sa sar peste ea:P... azi am primit cireasa de pe tort de la asigurari la modul ca e posibil sa nu scot nici 1000e pe ea ... si daca ma judec cu aia nu am voie sa o repar .. si multe altele... inca o intrebare ... asigurarile nu i-au parte si la vatamare corporala... ca asta mi-a cam dat cu flit azi... ori sunt eu batuta in cap si nu stiu cum se procedeaza ori ala facea pe prostul(zici ca e firma lu' masa)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 multi habar nu au ce inseamna un 600, sa nu mai vorbesc de trafic! poti sa mergi f bine pe un 125 un sezon sau doua, iti faci mana! in caz contrar..POOOOOOOOOK si doare rau! mai sunt unii care dupa 1-2 luni se descura super ! sunt talentati si cu asta basta! nu este la fel ptr majoritatea! aveti mare grija! IN romania sunt multi bikeri care au masini..si au acceasi " personalitate" si pe moto! multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate