sohei Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 simptome cand ajunge pe la vreo 8000 de ture in a 2 ,parca se intrerupe si dupa o fractiune de sec incepe sa mearga smucind in a 3 pe la 10000 la fel face ..si tot asa , ce dreq poate sa aiba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 simptomecand ajunge pe la vreo 8000 de ture in a 2 ,parca se intrerupe si dupa o fractiune de sec incepe sa mearga smucind in a 3 pe la 10000 la fel face ..si tot asa , ce dreq poate sa aiba ? I-ai schimbat toba / bujiile / filtru de aer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 simptomecand ajunge pe la vreo 8000 de ture in a 2 ,parca se intrerupe si dupa o fractiune de sec incepe sa mearga smucind in a 3 pe la 10000 la fel face ..si tot asa , ce dreq poate sa aiba ? Curata carburatoarele... E de la aprindere verifica cum a zis si colegul bujii/cablaraiuri de la/catre baterie ...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Verifica bateria - la borne...aceleasi simptome le aveam si eu si erau bornele cam oxidate, le-am curatat si merge perfect. Nu ar strica si sa vezi daca cumva ai apa in benzina - consuma tot rezervoru si alimenteaza de la alta pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Curata carburatoarele... E de la aprindere verifica cum a zis si colegul bujii/cablaraiuri de la/catre baterie ...etc 750 din 2006, e pe injectie colega adica de aproape 10 ani 750 e pe injectie. Poate fii si de la borne , am patit-o si io, dar intrebarile de mai sus pe care ti le-am zis sunt mai concrete, restul apoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Eu cred ca treaba cu carburatoarele a fost zisa la stou numai unii nu se prind iar daca e siza serios atunci mie mila de persoana care a siz-o......treaba cu zmuciturile poate sa fie de la pompa de benzina sau apa in benzina........dar oricum trebe desfacuta si uitata la ea mai intai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Eu cred ca treaba cu carburatoarele a fost zisa la stou numai unii nu se prind iar daca e siza serios atunci mie mila de persoana care a siz-o......treaba cu zmuciturile poate sa fie de la pompa de benzina sau apa in benzina........dar oricum trebe desfacuta si uitata la ea mai intai era la mishto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 multam baieti ... daca mai aveti ceva ideei ...pana atunci am sa verific ce mi-ati spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 multam baieti ...daca mai aveti ceva ideei ...pana atunci am sa verific ce mi-ati spus si fete... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si fete... ... Esti "Membru" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Esti "Membru" n-ai pus mana sa vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Am patit si eu,dar a trecut repede(cateva zile) de la sine.Am tras concluzia ca era de la benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate