lupu' shui Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 O amica din Germania, care a concurat anii trecuti la Romaniacs, isi cauta coechipiera pentru anul asta. Dati-mi, va rog de stire, daca este vreo fata interesata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 O amica din Germania, care a concurat anii trecuti la Romaniacs, isi cauta coechipiera pentru anul asta. Dati-mi, va rog de stire, daca este vreo fata interesata. mi-ar placea, dar nu stiu despre ce e vorba si in plus, eu depind de concediu..nu am timp liber la discretie...serviciul... ,dar zii..cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 mi-ar placea, dar nu stiu despre ce e vorba si in plus, eu depind de concediu..nu am timp liber la discretie...serviciul... ,dar zii..cine stie? te-ai bagat in seama prost este vb despre asta http://www.youtube.com/watch?v=7BVnvzknnvo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 mda..am inteles despre ce e vorba..sorry,nu stiam! no way for me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Daca ti-ar place sa fii acolo, poate gasim un loc la organizare. S-ar putea sa mai fie nevoie de oameni... De cind te dai pe moto si de cind cu DRZ-ul? Ce trasee ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Daca ti-ar place sa fii acolo, poate gasim un loc la organizare. S-ar putea sa mai fie nevoie de oameni... De cind te dai pe moto si de cind cu DRZ-ul? Ce trasee ai facut? mi-ar placea,dar am un serviciu cu un program tampit,care nu cred ca imi permite carnet am din 1996,drzul il am de anul trecut de cand m-am si apucat de enduro.merg pe la munte,pe forestiere,pe dealuri,dar nu sunt f experimentata,iar in ce priveste concursul de care vorbeai,clar nu e de nasul meu ,nu stiam despre ce e vorba,de aceea si intrebam,dar am vazut apoi si am inteles.multu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate