claudiu_m_2005 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 m-am uitat pe net si am observat ca e chiar fainut trialul:) , m-ar interesa niste modele de motorete de astea ca sunt INCEPATOR in asa ceva.recomandati-mi va rog niste modele. eventual niste pareri din partea unor posesori mi-ar prinde bine. ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ce inaltime ai ? ce greutate ai? cati bani esti dispus sa dai pe un motor de trial?vrei sa il imatriculezi sau nu? LA TOTI CEI CARE VOR SA ISI CUMPERE MOTO TREBUIE SA LE SCRIU ASA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 sincer sa fiu nu stiam ca si aici se face selectie dupa inaltime ,etc , dar ms ca mi-ai zis deci am 1,75 , 60kile , de bani..ce sa zic , as cheltui pana in 2000euro.de inmatriculare nu conteaza.m-ar interesa si daca cineva poate oferi ceva consiliere in cumparare , eventual daca se pricepe bine , sa vina cu mine sa imi cumpar.se vinde asa ceva sh prin romania?sau trebuie sa ajung prin germania , italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 vrei sa il imatriculezi sau nu? LA TOTI CEI CARE VOR SA ISI CUMPERE MOTO TREBUIE SA LE SCRIU ASA ? Mai, mai....ce repede ai ajuns PROFESOR !!! Deja dai sfaturi domnu' Tigrutz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 nu va mai da deja il avertizasem:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 (editat) Mai, mai....ce repede ai ajuns PROFESOR !!! Deja dai sfaturi domnu' Tigrutz ? lasa ca nu are nimica , ii da incredere;) a , si ms mult f_krisztian pentru cele spuse , eventual daca vrei sa imi dai un id ceva ca sa iti mai cer pareri e foarte bine Editat August 22, 2008 de claudiu_m_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ce inaltime ai ? ce greutate ai? cati bani esti dispus sa dai pe un motor de trial?vrei sa il imatriculezi sau nu? LA TOTI CEI CARE VOR SA ISI CUMPERE MOTO TREBUIE SA LE SCRIU ASA ? vorbesti din vasta ta experienta? bai frate, ai naiba incepatori! Toti vor sfaturi si trebuie sa-l deranjeze pe expertul de tigru cand o sa cer sfat de motor o sa scriu dimensiunile mele...inclusiv lungimea si circumferinta, daca tii neaparat. Da' sa nu te enervezi daca uit ceva. Un CNP ai dori? On-Topic: interesant sport, m-am dat cu un gas-gas de 250 cc(cred) si a fo f fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 gata, va rog reveniti on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sigur. Ti-am trimis PM cu ID-ul meu. Ma bucur ca ti-a placut. Era in Brasov motocicleta? Cati trialisti sunt in oras? Proprietarul facea trial cu motocicleta, sau numai enduro? (numai din curiozitate intreb) trial...acum un an la intrunirea de la targoviste. Nea' Mircea de la gas-gas, parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate