Jump to content

Achile

Super Membru
 • Content Count

  2,005
 • Joined

 • Last visited

About Achile

 • Rank
  Wojtek

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Motocicleta
  Utilaj agricol

Recent Profile Visitors

2,281 profile views
 1. Cuiul. Desfa si vezi daca are canal pe el. Daca are, se schimba.
 2. Pentru a face improvizatii functionale, un mecanic are nevoie de o cunoastere profunda a modului de functionare si rolului pieselor individuale ale motocicletelor. Pe langa aceasta cunoastere, imaginatia, perspicacitatea si memoria fotografica sunt vitale. Improvizatia reusita sub presiune este o arta.
 3. Daca nu ma insel, eram de fata cand ti-a murit bateria(primavara lui 2010, nu?).
 4. Din contra, un topic pune degetul pe rana, cu conditia ca nemultumitii sa exprime problemele punctual si obiectiv.
 5. Daca au permis, poarta echipament si se comporta civilizat in trafic, da! Unii posesori de motocicleta nu pot fi numiti motociclisti, din punctul meu de vedere. p.s: in privinta angajatilor, se poate discuta cu conducerea si exprima multumirea sau nemultumirea fata de serviciile prestate; feedback-ul este pulsul strazii; clientul conteaza, el plateste salariile!
 6. Mecanica de circuit nu are legatura cu cea de service. Logistica, timpul, stresul...este o diferenta de la cer la pamant. Improvizatia rapida si functionala este marca unui mecanic bun. Nu l-am cunoscut pe Balamuc. Nu stiu ce face. Nu il ridic in slavi.
 7. Pistonul, ca si toate piesele examinate, a fost pus la masuratori. N-am avut ce masura. Nu am avut abateri. Eu speram sa aiba, sa comand compresie 11:1 )
 8. Ca sa inchei si sa ma retrag, bagati fratilor ce vreti, cat vreti si cand vreti. Adiy, barosane, sa ne vedem sanatosi! Ai vazut top end rebuild-ul de la atelajul meu?
 9. Aham...si pe ce considerente il numesti pishat? Eu ma uit in manual si apoi la clasificarile API si Jaso. Cata vreme depaeste necesitatile impuse de producator, e ok. Hai sa fim seriosi, nu sunt facute din unt sau plastilina. Cat despre uzuri, nu e mare lucru sa bagi 200 de euro in segmenti, garnituri si simeringuri de supapa la 50 000. Pistonul nu-l vad sa se duca. p.s: vorbesc din experienta first hand, cu un numar de motoare desfacute si revizionate cu micrometrul, comparatorul si sublerul in mana
 10. Avand in vedere turatia si transmisia puterii prin cutia de viteze, te contrazic. Este vorba de intretinere, nimic altceva.
 11. Tind sa cred ca instructiunile din manualul de fabrica sunt litera de lege. Nu ma apuc eu sa reinventez apa rece, in conditiile in care oamenii care au scris manualul sunt cei care au proiectat si construit motorul. Cat despre full sintetic, semi si mineral...unde scrie-n carte de care sa bagi? Daca te apuci sa le faci dupa capul tau, ridici costurile de exploatare in mod nejustificat.
 12. a spus cineva ca suntem??? Tin sa il contrazic pe individul care a spus sau va spune ca sunt intreg la cap! Am o reputatie de mentinut.... mah, adevarul si neadevarul...f subiectiva treaba
 13. Cum sa nu aiba voie sa isi exprime o parere si sa compuna un pamflet?? Mie mi s-a parut chiar nostim ). Omul a sintetizat anumite aspecte nostime...dar reale! Daca recitesti topicul, aspectele prezentate de stimabilul nostru interlocutor incep sa iasa la suprafata. Traim in Coreea de Nord si n-avem voie sa vobim?? BQGDDAN, suna, domne, sa iti trimita o bujie sa ai dreptul sa vorbesti! p.s: ce-mi place cand devii autoritara! bate-ma stapana, nu ma ignora!!
×
×
 • Create New...