raz_n_el Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 cat de curan vreau sa imi iau si eu o motocicleta de enduro si nu prea sunt hotarat ce sa aleg dintre urmatoarele: aprilia pegaso 650, honda dominator 650,suzuki dr600 sau dr 650 sau suzuki freewind 650 avand in vedere ca am un buget cam mic de pana in 2000 e.Va rog dati-mi sfaturi sau nite date despre acestea in legatura cu consumul, probleme technice, la ce sa fiu atent cand o cumpar. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Topicul asta trebuia facut la Coltul enduristilor la categoria Vreau si eu enduro Ar putea un admin sa il mute? I-ar fi de ajutor omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Topicul asta trebuia facut la Coltul enduristilor la categoria Vreau si eu enduro Ar putea un admin sa il mute? I-ar fi de ajutor omului Nu era mai bine daca era atent si il facea unde trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz_n_el Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 scuze oameni buni sunt nou pe forum si nu am stiut exact unde sa-mi platez si eu intrebarea , locu asta mi sa parut cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate