Sari la conținut

Camera Video


Postări Recomandate

Dau un link la un review foarte bun( si obiectiv) intre o GoPro Hero Motorsport Wide 170° HD si o GoPro Hero Helmet Wide 170°.

 

Sper sa ajute pe cineva linkul: http://www.visurat.ro/2009/12/12/gopro-her...0-hd/#more-8246

Chiar util si bine realizat(pt Romania).

10x de link :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Răspunsuri 77
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Primul film facut pe motor cu

, pana acum sunt foarte multumit de ea.

 

Un aspect foarte important dpmdv este ca in comparatie cu Contour HD, daca are soarele in fata, nu apare nici o dunga verticala mov, ci doar efectul de lens glare care apare la toate camerele, excelenta din punctul asta de vedere.

 

GoPro Hero HD nu filmeaza bine pe inserate sau noaptea, calitatea este ffff proasta, dar nici restul camerelor pt casca nu cred ca sunt mai stralucite. Eu am si o camera Canon HV30, nu se poate compara la filmarea pe noapte sau la lumina putina. Inca nu am fost in padure dar sper sa ajung in weekend sa vad cum filmeaza acolo.

 

La partea de sunet, e mai buna decat ContourHD dar deocmadata nu am avut nevoie de sunetul capturat.. cine stie poate o sa fie nevoie, pana acum am tinut-o doar cu carcasa care o inchide ermetic, deci sunetul se aude destul de incet.

 

Carcasa WaterProof este excelenta !!! Mi-am cumparat separat de pe F64.ro suportul pt ghidon (tevi de pana la 3cm diametru) nu a fost tocmai ieftin dar a fost util sa pot prinde camera pe cadru, sub radiator, unghiul acela este excelent, daca nu aveam neoprene pe furca filmarea era si mai frumoasa :nono:

 

Pe scurt .. RECOMAND!!!

Mesaj completat

Dupa luni de zile de cand am camera inca sunt foarte incantat de ea, fiind foarte mica am putut sa o pun in locuri foarte ciudate si riscante in acelasi timp, la cativa cm de

, intre
, pe
, pe
, etc .. totul e perfect cu exceptia pieselor din plastic negru care prind diferite elemente ale carcasei, ori am eu ghinion ori plasticul din care sunt facute este prea casant, aseara am rupt ultima piesa care mai era intreaga si tin sa mentionez ca niciuna din piese nu s-a rupt in timp ce era agatata pe casca, pe motor sau pe atv, ci acasa :laugh:

 

Prima chestie rupta a fost bucatica care inchide carcasa, cand am schimbat usita, probabil garnitura era mai tare sau cine stie ce o fi avut, la inchidere s-a rupt bucata care o vedeti lipita cu banda textila + loctite

 

GoProCase.jpg

 

deoarece mi s-a rupt destul de repede, nu apucasem sa ma joc cu camera prea mult, le-am dat un mail producatorilor, sa-i intreb de unde pot cumpara doar bucata aia, au fost de treaba si mi-au trimiso pe posta (USA - Romania) ... free of charge.

 

pe rand, au inceput sa mi se rupa piesele care culiseaza in suportul lipit (pe casca, masina, snowboard....) toate s-au rupt la incercarea de a scoate carcasa din suport, prima s-a rupt la mine, a doua mi-a dato un prieten rupta dupa ce i-am puso pe casca lui si a treia, ieri seara cand ii explicam unui prieten ca plasticul ala e ff casant si trebuie sa ai grija cand o scoti, aveam casca in birou, cu carcasa prinsa, si incercam sa o scot sa io dau sa filmeze si el ceva.. POC... s-a rupt unul din picioruse :crack: chiar am apasat f incet pe ele. de fiecare data se rupe doar un piciorus. Daca nu se rupe chiar de la baza sta foarte bine prinsa si cu un singur piciorus, am mers la enduro de mai multe ori cu carcasa prinsa pe casca, intr-un singur piciorus.. acum problema e ca nu mai am niciuna intreaga

 

goprobroken.jpg

 

Vroiam sa intreb si alti proprietari de GoPro Hero HD daca au probleme cu piesele astea, sunt tare curios daca doar la mine se intampla, sau plasticul ala e de cacao.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...