skorpion Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Prezentari & Test Ride Banbury Run 2008 Proiectul ELF Moto Morini 1200 Granpasso JJ-Cobas BMW K100R Brtten-Denco 1000 Velocette KTT Mock Eight Yamaha RD08A Gargoyle by Thunder Cycle Life & Style: Intruniri: Brasov, Odorhei, Radauti, Carei, Bucuresti Turism: Dunele inverzite prin vantul de Sahara Off the record: Ionut Mistode Util Analize: echipamentele moto - incaltamintea on-road ATV MANIA: Suzuki Ozark LT-F 250 vs Honda TRX 250TE Kiturile utilitare pentru ATVuri Oferta lunii: Yamaha FZ1 Bike selector: Aprilia RSV Mille si SL1000 Falco R Sport KTM OFF-ROAD 2009 Viteza Caransebes Motocros Lupeni Enduro Bistrita Endurocross Medias WSBK Anglia GP Cehia SCOOTER MAGAZIN Nr. 2 Pro Bike Party Analize: Casco la scutere Anchete: Scolile Moto Honda Dylan Gilera Runner Vespa LXV 125 Honda Zoomer Mouscooter Aprilia Mojito vs Tomina Aqua Gadget Editat August 27, 2008 de skorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Suplimentul unde il gasim, pentru ca in revista nu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Suplimentul nu mai e inclus in revista, de fapt e revista de sine statatoare si o gasiti tot in comert la 1.95 lei pretul... Sa nu uit: Atat in Motolife cat si in Scooter Magazine veti gasi cupoane de reducere pentru diverse produse moto. Spor la cautat si cumparat! Editat Septembrie 10, 2008 de skorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Am trimis un mail si la redactie, dar nu am primit raspuns, asa ca intreb din nou aici. Unde gasesc in Timisoara revista Scooter Magazine ? Am cumparat MotoLife, dar din vreo 10 chioscuri de presa la care am intrebat, nimeni nu avea Scooter Magazine, sau daca o aveau, nu stiau ca o au. Am cautat mai ales in locatiile InMedia si Rodipet, de unde stiam ca au MotoLife. Deci, un pic de ajutor va rog ? Pentru cine mai cauta Scooter Magazine in Timisoara, eu am gasit astazi la chioscul de ziare din Piata Libertatii, cel de langa chioscul RATT. Doamna de acolo mi-a spus ca va primi lunar revista. Editat Septembrie 15, 2008 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate