Sari la conținut

wabit

INACTIV
  • Număr conținut

    588
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Ucumo, Hurricane
  • Numar Moto
    TM 22 MIO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Geely 50 - Moto Morini Dart 350 - Honda CBR 600 F1
  • Interests
    Motociclete, mesterit, modificari

wabit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca au cazut din wheelie, codita de ce e intacta ? Sau a voblat la 'aterizare' ? Pare mai plauzibil, la cum arata motocicleta.
  2. Votat All White ! Foarte faina ! Si focalizare, si culori, si decor de vis, si incadrare ! N-as putea cere mai mult de la o poza !
  3. Daca umbli fara casca, maini pe ghidon si creier in cap, ai motiv sa-ti fie groaza. Daca nu faci asta, si pe deasupra mai conduci si putin preventiv, ai sanse mari sa supravietuiesti. Nu zic ca nu se intampla accidente in care un motociclist constient si prudent are de suferit din cauza prostiei soferilor, dar la asta din giarmata, chiar nu e cazul.
  4. Si tu de aia nu poti dormi noaptea ?
  5. Na bun ... pai carene mi-am facut ... acum mai ramane sa-l si vopsesc corespunzator. Si sa-l fac sa depaseasca viteza legala ...chiar as fi curios daca am nimerit-o cu carenele astea ... problema e ca e mai scumpa vopseaua decat scuterul.
  6. Frumos ! Inseamna ca merita sa citesc povestea in revista. Stiu ce inseamna munca asta, si eu mi-am modificat scuterul de la avatar/profil. A aparut tot cu ajutorul celor de la MotoLife in Scooter Magazine. Daca nu sunt prea bagaret, la ce proiect te-ai gandit in continuare ?
  7. Faina treaba ai facut ! Doar tu ai lucrat la ea ?
  8. Voi astia mai sensibili ca o domnisoara, de principiul 'nu-ti convine, nu te uiti' ati auzit ? Sunt bune, poate salveaza o viata !
  9. Cretinii de genul asta ar trebui luati si tocati marunt ! Sanatate celor 2 !
  10. Astea sunt exagerari ale presei. Nu cred sa fi avut viteza. Motorul ar fi zburat la cativa metri de postament, iar daca nu, s-ar fi ridicat si ar fi lovit partea galbena a panoului, si nu se vede asta. Cred ca si dupa daunele asupra motorului se poate concluziona ca nu mergea tare. In schimb, nu-mi pot imagina ce s-a intamplat. R.I.P. ! Mai e un articol si la agenda: http://www.agenda.ro/news/news/20453/vinde...otocicleta.html
  11. chiar ca ... @GoogleBoy: pe 'axa' Centru - Unirii - Mall populatia feminina e mai densa; poate asta e o explicatie mai buna; ca drumuri bine / proaspat asfaltate sunt si spre marginea orasului ...
  12. Uite un om care isi traieste viata ! Numai respect ! Si felicitari !
  13. mda ... si Cafe racer-ul in ce stadiu mai e ?
  14. Pentru cine isi permite, asta e o idee foarte buna. In afara avantajelor evidente legate de consum si manevrabilitate, cred ca multe accidente ar putea fi evitate, sau cel putin reduse accidentarile si daunele, daca s-ar circula in oras cu motoare mai mici. Bine ca esti ok ! Spor cu asigurarile !
  15. Sunt de acord cu motoreta; pentru drumuri lungi, rotile mai mari sunt recomandate; pentru simplul motiv ca absorb mai bine denivelari si gropi. Gandeste-te la o groapa in care o roata pe 10" sau 12" intra complet, una de 16" intra doar pe jumatate (am exagerat putin exemplul ca sa se inteleaga ideea; dar adevarul trist e ca am vazut gropi de dimensiunile astea pe drumurile de la noi). In alta ordine de idei, orienteaza-te spre un scuter de 125cc, racit cu apa, in 4 timpi. Daca vrei sa faci naveta cu el, km se aduna repede, si la 2T uzura e mai mare.
×
×
  • Creează nouă...