Sari la conținut

wabit

INACTIV
  • Număr conținut

    588
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de wabit

  1. Daca au cazut din wheelie, codita de ce e intacta ? Sau a voblat la 'aterizare' ? Pare mai plauzibil, la cum arata motocicleta.
  2. Votat All White ! Foarte faina ! Si focalizare, si culori, si decor de vis, si incadrare ! N-as putea cere mai mult de la o poza !
  3. Daca umbli fara casca, maini pe ghidon si creier in cap, ai motiv sa-ti fie groaza. Daca nu faci asta, si pe deasupra mai conduci si putin preventiv, ai sanse mari sa supravietuiesti. Nu zic ca nu se intampla accidente in care un motociclist constient si prudent are de suferit din cauza prostiei soferilor, dar la asta din giarmata, chiar nu e cazul.
  4. Si tu de aia nu poti dormi noaptea ?
  5. Na bun ... pai carene mi-am facut ... acum mai ramane sa-l si vopsesc corespunzator. Si sa-l fac sa depaseasca viteza legala ...chiar as fi curios daca am nimerit-o cu carenele astea ... problema e ca e mai scumpa vopseaua decat scuterul.
  6. Frumos ! Inseamna ca merita sa citesc povestea in revista. Stiu ce inseamna munca asta, si eu mi-am modificat scuterul de la avatar/profil. A aparut tot cu ajutorul celor de la MotoLife in Scooter Magazine. Daca nu sunt prea bagaret, la ce proiect te-ai gandit in continuare ?
  7. Faina treaba ai facut ! Doar tu ai lucrat la ea ?
  8. Voi astia mai sensibili ca o domnisoara, de principiul 'nu-ti convine, nu te uiti' ati auzit ? Sunt bune, poate salveaza o viata !
  9. Cretinii de genul asta ar trebui luati si tocati marunt ! Sanatate celor 2 !
  10. Astea sunt exagerari ale presei. Nu cred sa fi avut viteza. Motorul ar fi zburat la cativa metri de postament, iar daca nu, s-ar fi ridicat si ar fi lovit partea galbena a panoului, si nu se vede asta. Cred ca si dupa daunele asupra motorului se poate concluziona ca nu mergea tare. In schimb, nu-mi pot imagina ce s-a intamplat. R.I.P. ! Mai e un articol si la agenda: http://www.agenda.ro/news/news/20453/vinde...otocicleta.html
  11. chiar ca ... @GoogleBoy: pe 'axa' Centru - Unirii - Mall populatia feminina e mai densa; poate asta e o explicatie mai buna; ca drumuri bine / proaspat asfaltate sunt si spre marginea orasului ...
  12. Uite un om care isi traieste viata ! Numai respect ! Si felicitari !
  13. mda ... si Cafe racer-ul in ce stadiu mai e ?
  14. Pentru cine isi permite, asta e o idee foarte buna. In afara avantajelor evidente legate de consum si manevrabilitate, cred ca multe accidente ar putea fi evitate, sau cel putin reduse accidentarile si daunele, daca s-ar circula in oras cu motoare mai mici. Bine ca esti ok ! Spor cu asigurarile !
  15. Sunt de acord cu motoreta; pentru drumuri lungi, rotile mai mari sunt recomandate; pentru simplul motiv ca absorb mai bine denivelari si gropi. Gandeste-te la o groapa in care o roata pe 10" sau 12" intra complet, una de 16" intra doar pe jumatate (am exagerat putin exemplul ca sa se inteleaga ideea; dar adevarul trist e ca am vazut gropi de dimensiunile astea pe drumurile de la noi). In alta ordine de idei, orienteaza-te spre un scuter de 125cc, racit cu apa, in 4 timpi. Daca vrei sa faci naveta cu el, km se aduna repede, si la 2T uzura e mai mare.
  16. wabit

    accident DEVA

    Probabil soferul a franat din exces de zel, vazand tarziu pietonul angajat in traversare (pentru ca dupa parerea mea, era pe carosabil deja, nu pe trotuar; in spatele Matizului) si politia in fata; probabil din frica de a nu fi sanctionat pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni; daca ar fi vrut doar sa reduca viteza, nu ar fi franat pana la oprire. Initial am crezut ca este vorba despre un Aprilia RS50. Dar RS50 are toba pe partea dreapta; pe cand in imagini toba e pe partea stanga. RS125 are toba pe stanga, ca in film. Deci ori numarul acela de inmatriculare nu este romanesc de consiliu local ci strain; ori este un RS125 inregistrat ca RS50. Multa sanatate accidentatului !
  17. La ce poate duce o combinatie de ghinion si noroc in acelasi timp ... ! Multa sanatate !
  18. Vrei obiectivitate ? Asteapta sa auzi si parerea omului implicat ! Daca are supersport, nu inseamna automat ca e cocalar, sau ca a tras tare de acceleratie ! Si cu un amarat de scuter poti cadea in curba din cauza prafului, a pietricelelor sau a altor asemenea, dar mai cu un motor de 150 de cai, care la cea mai mica greseala te sanctioneaza !?. Sunt de acord cu Lt. Navarro ! Nu iti poti da seama de calitatea omului doar din cele prezentate, sau doar din faptul ca are R1. Si sunt de acord cu el si in privinta vitaminelor care ti-ar fi de folos; cred ca esti singurul care a vazut 'niste' pe motocicleta, cand vorbim de un singur accidentat ! Sunt o gramada de oameni cu supersport care merg civilizat, sunt o gramada de oameni care si-au luat supersport (cu peste 100cp) prima motocicleta si inca traiesc bine mersi, dupa ani de atunci. Si cel mai mult imi place ca sunt judecati oamenii cu supersport. Sa te dai in oras cu un naked de peste 150cp, e perfect in regula ! Dar daca cumva e supersport, gata, esti cocalar condamnat la moarte. Nici mie nu imi plac cocalarii si alte specii de genul asta, dar totusi, ma abtin din a aplica o eticheta omului de la prima vedere. Ca totusi suntem indivizi, nu doar membrii din diverse stereotipuri.
  19. Presupunem direct ca e 'baiat rau' ? Poate omul fusese in afara orasului, si se intorcea acasa. Nu cred ca isi lasa nimeni motocicleta la intrarea in oras, si de acolo merge cu autobusul acasa. Insanatosire grabnica ! Chiar vorbeam cu un prieten despre numarul mare de accidente care s-au intamplat in oras de cand a inceput caldura, multe dintre ele cu urmari grave (mort pe centura, mort la aeroport, coma pe Bujorilor), respectiv despre bataile din trafic. Ce e curios, cu toate ca experimentez zilnic neatentia soferilor vis-a-vis de motociclete si scutere, si nu vreau sa ii scuz, statistic vorbind, in accidentele enumerate (ma refer strict la cele din Timisoara, pe care le-am pomenit mai devreme), vina apartine doar partial, sau deloc, soferilor. Asta ridica niste semne de intrebare.
  20. Ai dreptate ! Dar ce facem cu granita intre 'a merita' si 'a-i fi administrata' ? Unii merita bataie pentru ca au sicanat un motociclist, altii merita bataie pentru ca nu s-au dat la o parte din calea unui sofer grabit, altii pentru ca vorbeau la telefon si nu au observat culoarea verde a semaforului etc. Motivele sunt diverse si din diferite perspective. Suntem un popor vai si amar de el oricum, mai ajungem si un popor de batausi ?
  21. Unde e publicul ? Cam pustiu pe margine ...
  22. Pe toata bucata din Maria pana in Sagului sunt 2 benzi. Noaptea e pustiu. Nu cred ca ai motiv sa te opresti ca sa 'il lasi sa treaca'. Din cate am vzut in poze, casca nu era integrala, deci se explica nasul spart, chiar daca ar fi fost tinuta pe cap. Oricum, situatia e trista. Zilele trecute citeam despre un accident in urma caruia motociclistul l-a bagat in spital (din bataie) pe soferul vinovat; acum un motociclist e batut aparent fara motiv. Incep sa cred ca traim in Vestul Salbatic.
  23. Dupa poza atasata articolului Agenda, as spune ca la Judetean. http://www.agenda.ro/news/images/18911/1/m...a.html?id=72071
  24. Nu il cunosc personal pe motociclist, stiu doar motorul din vedere, locuind in zona. Detaliez ce stiu despre motor, poate ajuta. Inainte avea carene albe, vizibil chituite, cu far de Aprilia RS (cred) si o toba zgomotoasa. Avea obiceiul sa tureze repetat motorul la viteza mica sau pe loc. Cred ca de 1-2 saptamani e vopsita motocicleta.
  25. Am trecut pe la locul accidentului, ambulanta nu mai era acolo, dar era politie si lume multa. Locuiesc in zona, si stiu motorul; e un Yamaha FZR care pana nu demult avea carenele chituite si nevopsite. Nu sunt eu usa de biserica, dar baiatul ii dadea in gura cam prea mult. De data asta, riscul s-a intors impotriva lui. Sper sa se faca bine !
×
×
  • Creează nouă...