Lt. Navarro Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Bah, nu prinde rs u de 125 care e 2t 15Okm/h si prinde asta care e in 4?! Prizonierule de razbel, usor cu pianu' ca se varsa clapele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 i-a pus nos ma, ce stii tu? bah ce mai rad cand dau peste draci de astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Bah, nu prinde rs u de 125 care e 2t 15Okm/h si prinde asta care e in 4?! Prizonierule de razbel, usor cu pianu' ca se varsa clapele!! Prinde si mai mult am testat eu ,dar cu cbr`u ai dreptatee ,mai mult de 135 in panta cu vant din spate nu prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Bey deci situatia sta in felul urmator: HONDA CBR 125 cm3 prinde 120km/h, asta nu conteaza ca esti in panta sau ai vantu din fata atat poate ea. 130 prinzi RAR cu ea: -stai la aspiratie(eu am prins 130 cu 2 pers cu ea la aspiratie) -ai vant puternic din spate -esti in panta EU CA POSESOR VB!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Poi si io ce zisai? BTW: Aspiratie? Banuiesc ca te regeri la "drifting" ,adicatalea staul in plasa de aer a unuia din fatza (masina cel mai probail la 130 ). Ai dreq grija omule, ca daca se intampla ceva la viteza asta, la distanta de care tre sa fi de ala din fatza pt a fi si in "plasa", o poti beli rrrau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Iti dai seama....dar nu trb sa stai lipit de masina la cam 5-10 metri in spatele lui asta la masina mare(jeep,microbuz etc..).Eu am stat la aspiratie in spatele unui autocar, si eram pe la vreo 10 metri de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 My point exactly. INSUFICIENTA distanta pentru o franere in sigurantza. -pararea mea. Sa vedem si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 My point exactly. INSUFICIENTA distanta pentru o franere in sigurantza. -pararea mea. Sa vedem si altele. Cine a zis a zis ca este suficenta distanta de franare? Eu doar am zis ca am obtinut 130 km/h in spatele unui autocar, chestia asta s-a intamplat pe circa 100 de metri si dupa aia am "iesit" din poponeata lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Da bre, da' nu vezi ce se intampla si daca FIX in suta aia de metri, ia ala un hoit de caine, pisica, whatever sau vreo piatra mai maricica, sau vro balega, sau o pata de ulei, sau o piese scapata de pe vro raba printre roti, sau dreq stie ce se intampla, ai belit belengheru' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 sau poate i se rup rotile sau poate aluneci p o flecma sau poate se blocheaza roata fata sau poate sare motoru in aer sau poate t lasi d motociclism cobraart ca sunt prea multe pericole...nu vezi c zice lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Nu e gluma, vizibilitatea este nula. Odata, fiind in spatele unui microbuz, nu am vazut curba si m-am trezit pe contrasens. Din sens opus venea un TIR. Nici eu nu stiu cum am depasit microbuzul instant printre el si tir. Nu va jucati cu d-astea, ca zau nu face bine. Un sfat prietenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Nu e gluma, vizibilitatea este nula. Odata, fiind in spatele unui microbuz, nu am vazut curba si m-am trezit pe contrasens. Din sens opus venea un TIR. Nici eu nu stiu cum am depasit microbuzul instant printre el si tir. Nu va jucati cu d-astea, ca zau nu face bine. Un sfat prietenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate