Jump to content

ipman

Super Membru
 • Content Count

  2,158
 • Joined

 • Last visited

About ipman

 • Rank
  Omu' cu IP-urile

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  dragosios

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2005
 • Numar Moto
  B-43-HCY, B-22-XXS

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ZX9R Honda CBR1100XX SuperBlackbird Yamaha YZ250 KTM250SX
 • Interests
  Frecatul de IP-uri

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Si eu, coleg de garaj cu watt-ul. Eu sint unul din norocosii care are garajul la sub 50m de bloc.
 2. Nu inteleg cum are Opel-ul Astra roata dreapta-spate desumflata si iesita de pe janta (se vede in reportajul A1). O casca, fie ea si Shoei, nu scoate de pe janta cauciucul unei masini.
 3. In domeniul vechituri ma bag si eu timid cu ce am: O carte din 1938, "Venea o moara pe Siret". Citeva martisoare din diferite materiale de la bunici ... nu stiu clar cit sint de vechi, dar peste 50 de ani. In materie de IT ... o gramada: un hdd Conner de 200 mega, o placa multiport cu seriale pentru modemuri, placi de retea ISA si PCI, printre care vestita 3com 3c590 cu AUI, UTP si BNC. Citeva procesoare, o placa de baza ... si alte nimicuri folosite de-a lungul anilor.
 4. Costa de la 44RON pina la 354RON. Le gasesti aici
 5. Eu am Powerball Metall. Nu-l recomand nimanui, te termina. Are 450grame in loc de 250 cit are un powerball normal. Cit despre scoruri ... cu cel de metal sa nu va faceti sperante ca veti ating nici macar scoruri mediocre unuia normal.
 6. Da-ti-mi voie sa-mi spun si eu parerea. Vad ca cineva spune ca pentru 40eur pe an acolo departe se primesc avantaje, atit morale cit si materiale. Suma nu e de ignorat, dar fiind pe an nu mi se pare enorm. Daaar ... la banii astia si eu as vrea sa vina platforma cind o chem. Si eu as vrea sa ma scuteasca de taxa X si Y. Si eu as vrea ca asociatia sa influenteze legea. A nu se intelege aici ca arat cu degetul spre cineva. Pur si simplu fac niste constatari.
 7. ozzy, nu merge acolo. Am fost eu, sint chiar foste rezervoare, nici urma de fort.
 8. Mie groapa aia mi-a parut de vreo 3 metri adincime. Fiarele sint ruginite si daca te ranesti in ele vai de c... tau cite injectii faci cu antitetanos.
 9. Da, forturile avea capcane la intrare. Grija mare ... de obicei sint pline de apa si nu se vad.
 10. Motorola XTN446. 1.7km intre blocurile orasului, intre pieton si masina in deplasare.
 11. Eu zic ca a facut un efort sa tina site-ul ala pe banii lui. E un merit, nu stiu citi o fac. A stiut ca tu ai dat bani pe cartea aia? Asa, ca sa fim corecti.
 12. Pe Baiazidu am auzit ca l-au mincat cangurii Acum revenind: Baiazidu a facut un efort ca sa distribuie un manual scanat. O fi gest altruist sau nu? AK_raptor, tu i-ai spus ca ai vrea sa apara acolo ceva? Adica i-ai adus la cunostiinta supararea ta?
 13. Ne tii te rog la curent cu data? As vrea sa merg, dar mi-ar fi peste mina sa fac drumul de pomana.
 14. Rusii au tinut sub control puterea militara a tarilor din jurul lor din perioada urmatoare celui de-al doilea razboi mondial. Asa ca nu puteam primi floarea tehnologiei, si nici nu ne-o permiteam, asa cum se vede si cu amaritul asta de submarin. Asta e ... daca nu invadam si noi un Kuweit, Irak, etc, armata n-are rost.
 15. Fortul mare de la Otopeni a avut intre fort si contrafort afeturi pentru tunurile antiaeriene. Totusi, afeturile astea sint construite din alte materiale si nu au legatura cu fortul in sine ... ele erau doar aproape de magazia de munitii.
×
×
 • Create New...