Philip_HD Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Se gasesc de cumparat pe net sau la dealeri de piese. Mare lucru, parca si in Louis au din astea. eee, alea de pe Louis sunt stiftuletze fixe Cod 10027007 La astea din clip se invartesc tzevile... alta treaba, alt aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 NO COMMENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Ba, sa zic si eu ceva de Thunder Bikes Timisoara... Foarte seriosi baietii astia! Mi-am luat si eu motorul de la ei, un Virago de 750. Ms baieti, apropos, am reusit cu greu sa il inmatriculez, dar norocul meu a fost ca seful de la inmatriculari era motociclist! In rest, greu cu motoarele din america/... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 eee, alea de pe Louis sunt stiftuletze fixe Cod 10027007La astea din clip se invartesc tzevile... alta treaba, alt aspect ai dreptate!pt asa ceva cauta Tailgunner exhaust!partea nasoala e ca tre' aduse din State si costa!aprox 450 usd bucata ,depinde de model! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate