r.i.p Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Salutare, numai ce mi-am achizitionat o honda hornet model de 2002, toate bune super impresionat numai ca am ramas fara bord. am tot cautat dar nu am gasit niciunde un bord original. daca aveti cunostinte sau detineti unul astept oferta dumneavoastra pe topic. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Salutare, numai ce mi-am achizitionat o honda hornet model de 2002, toate bune super impresionat numai ca am ramas fara bord. am tot cautat dar nu am gasit niciunde un bord original. daca aveti cunostinte sau detineti unul astept oferta dumneavoastra pe topic. ms /index.php?showtopic=251906 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 succes ms man, sa fie. asfalt uscat cat mai tine vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Salutare, numai ce mi-am achizitionat o honda hornet model de 2002, toate bune super impresionat numai ca am ramas fara bord. am tot cautat dar nu am gasit niciunde un bord original. daca aveti cunostinte sau detineti unul astept oferta dumneavoastra pe topic. ms Tu nu ai avut si un cb500? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Salutare, numai ce mi-am achizitionat o honda hornet model de 2002, toate bune super impresionat numai ca am ramas fara bord. am tot cautat dar nu am gasit niciunde un bord original. daca aveti cunostinte sau detineti unul astept oferta dumneavoastra pe topic. ms ai rezolvat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate