zael26 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salut are careva de vanzare un cilindru dreapta de JAWA 350 638?? Cota as vrea sa fie 2 sau 3,il voi aduce eu apoi la cota 4.... A,si am uitat,sa nu fie zgariat !!! Bine si pretul sa fie cat mai...acceptabil ... Astept cu nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 parca aveam eu ceva prin pod... un motor complet de jawa-633...parca asa scrie pe carter inca nu am studiat cilindrii, da' intai zi-mi tu daca se potrivesc ca eu n-am habar... de fapt am luat mai multe si le-am abandonat prin podu' casei... s-a dus pasiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu,din pacate nu se potrivesc... UP ! UP ! up ! Gata,s-au gasit 2 cilindrii chiar TOPIC CLOSED ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate