crazvy Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Frumos... Cred ca te-am vazut ieri pe la barajul de la Siriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Frumos...Cred ca te-am vazut ieri pe la barajul de la Siriu... am vazut multi motoristi unii nici n-au raspuns la salut dar oricum eu cind ies vreau sa scap de multime sa gasesc un pic de liniste in natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 ha ha! cei care nu au salutat erau prea preocupati cu pilotatul sportiv! cred !? sa-i iertam! faina zona , si eu am fost in weekendul asta pe cheia -brasov -intorsura buzaului- cu intoarcere pe buzau -urziceni-buc . din pacate distractia s-a terminat cand am dat de automobilistii grabiti sa se intoarca duminica seara , dupa buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate