Sari la conținut

katul

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de katul

  1. multumit de servicii, recomand acest service. se vede pasiunea omului pentru motoare . bafta in continuare !!!
  2. motoreta a ramas la locul accidentului , unde se afla doar noro. cine poate ajuta cu transportul motocicletei cu o duba sau un papuc e rugat sa-l sune pe noro ,tel:0727940026
  3. horia esti tare frate, totul a fost super tot timpul liber sa ni-l petrecem asemeni !! si niste poze: http://picasaweb.google.com/kaaatul/LaHori...araBucsani2009#
  4. zuuupeerr! puneti-ma si pe mine la socoteala , desi nu stiu daca deja sunt inclus in recensamantul lui manu !?!
  5. sal! care sunt choperistii (choperista cu prietenul ei) ca care am petrecut 1 Mai in Vama ,care m-au invatat la shot-uri de tequila , mi-ar placea sa va am in lista de mess , id-ul meu "okartur"
  6. sal la toata lumea ! care sunt choperisti (choperista cu choperistul) cu care am petrecut 1 mai in vama ,care m-au invatat la shot-uri de tequila ,mi-ar placea sa va am in lista de mess, id meu este "okartur"
  7. Sarbatori fericite si La multi ani pentru toata lumea de pe-aci ! sa auzim numai de bine in noul an!
  8. as iesi in weekend! de fapt eu oricum ies toata ziua , mai mult am mers ultimele zile decat in zilele mai calduroase de dinainte! astept propuneri!
  9. salut ! ce a mai inflorit si topicul asta ,colentina,lacul tei, in ultimul timp! locuiesc si eu in zona lacul tei si din pacate va cunosc pe prea putini dintre voi ! o plimbarica , ceva, se anunta in viitorul apropiat ?
  10. condoleante familiei pacat..
  11. am crezut ca unii exagereaza intr-o anumita directie... apoi m-am gandit mai mult si ...ia ganditi-va , cum v-ati comporta voi cei care credeti ca ati fost foarte prudent in trafic si ati pati-o totusi rau..intrebarea nu este pentru cei care cred in destin, si care atunci cand o patesc dau vina pe cel de sus! PS: totusi.......nu va mai certati, la cum puneti problema nu mai intelege nimeni nimic
  12. am plimbat si eu un choper de 800 , comparativ cu gs 500 de la suzuki,care este unanim recunoscut ca un motor de incepator, mi s-a parut mai linistit. Bine acu si un 125 pentru unii poate fi prea mare cum si un 600 pentru altii ii ok la inceput . Totusi ii bine ca pe acest forum ,ca atitudine generala, sa nu se recomande incepatorilor motoare mari , fiindca exista o trendinta la fiecare sa isi supraevalueze abilitatile si sa incalece motoare mari.si se intampla tragerii. macar atunci cand toata lumea iti zice sa nu faci, cand faci sa nu mai dai vina pe destin iar cu vanzarea motoarelor catre altii, cand vinzi o hayabusa unui incepator ii zici "ba ,esti idiot dispari de aci mucosule" ,cu alte motoare ii atentionezi cat poti sa aibe grija. (alte motoare nu includ si r1 ) tin minte si acu ,cand am vandut scuterul catre un pusti, tot drumul pana acasa si inapoi i-am vorbit despre 2 roti , sa aibe grija , sa intre pe forum sa citeasca la accidente, intamplari,etc. parerea mea
  13. felicitari pentru calatorie , iti trebuie o motivatie pt asta , nu orcine poate! exista multe motive pentru a face o calatorie. unii calatoresc pt a vedea alte locuri , pt a cunoaste culturi , pentru a face poze, pentru placerea de a merge pe motoreta sau pur si simplu pentru o performanta,e vreo problema in asta? fiecare face ce doreste, simplu, fara a deranja pe nimeni. una din legile convietuirii e sa nu deranjam prin actiunile noastre, nu ? pentru cei ce nu-i gasesc rostul, nu inteleg de ce se mai obosesc sa dea astfel de replici ?poate deranjeaza cu anumite cuvinte. nu va place dati mai departe si cititi ce va convine!
  14. + cateva sfaturi din partea unora avizati! PS: nu inteleg de ce anumite vorbe supara atata pe unii , mai ales ca nu sunt spuse cu rautate, si nici din invidie .. si de ce trebuie sa raspundem cu o badaranie unor intentii bune ? Sunt de acord ca unii pot merge foarte bine pe hayabusa ca incepatori dar nu mai atacati cu atata violenta pe cei ce nu zic rau ce zic, ca apoi toti " putoii' o sa creada ca " lasa ca pot merge pe ss din prima eventual fara echipament si casca si daca sa poate si pe o roata" si dup-aia ne miram de ce dam cu rip la rubrica accidente . In definitiv fiecare merge pe ce vrea si cum vrea , dar lasati nene topicul liber de expresii de genul "esti tampit" ,"dispari de aici" ," io merg pe vitezana super ok , nu am nevoie de sfaturile tale" etc. In definitiv sunt vorbe care nu trebuiesc spuse , iar mersul pe motocicleta e pentru propria ta placere, cine merge pe moto ca sa impresioneze si sa arate cat e el de tare, in opinia mea nu e motociclist adevarat! parerea mea
  15. ce s-a intamplat cu cel mai tare topic de plimbari?! nimeni nu mai are chef de plimbari ori toata lumea are companie ? as "baga" o cheia maine ..
  16. hai ma, nu- i lua cu subtilitati d-astea ca ii bagi in ceata de tot !
  17. ha ha! cei care nu au salutat erau prea preocupati cu pilotatul sportiv! cred !? sa-i iertam! faina zona , si eu am fost in weekendul asta pe cheia -brasov -intorsura buzaului- cu intoarcere pe buzau -urziceni-buc . din pacate distractia s-a terminat cand am dat de automobilistii grabiti sa se intoarca duminica seara , dupa buzau!
  18. presupui gresit, limitarea aia nu face sa poti merge doar cu 70 km /h ci cam de la 170-180 cat merge gs-ul tau la 140 aprox. ii suficient pentru primii doi ani luand in considerare si pe cei mai putin indemanatici. apoi daca ai vrea sa-ti iei un moto mai puternic mai repede de 2 ani , sa dai un examen unde sa demonstrezi ca esti apt! asta pentru siguranta ta , fiindca legea tre sa ia in considerare si faptul ca noi oricat am vrea sa credem ca stim si putem , nu e chiar asa! parerea mea!
  19. pacat ! precum spune stilqar "acum stii ca daca depasesti o coloana o faci la o viteza apropiata de a coloane!?!" sau te indepartezi de axul drumului mai mult, pastrandu-ti o trasa pe care auto sigur nu va ajunge , ca doar nu va iesi din coloana sa intre pe camp pe contrasens! nu vreau sa fac pe grozavu cu tine , dar asta e parerea mea si cred ca e un lucru logic pe care toti ar trebui sa-l faca daca vor sa scape din situatii d-astea! numai bine si fara incidente de-acu inainte!
  20. katul

    Accident Lia Manoliu

    hm . daca ai fi citit tot topicul nu ai mai fi incercat sa pari interesant cu astfel de replici.din schita accidentului reiese ca nu putea sa vada prea mult in dreapta inainte de a vira fiindca drumul ii in curba, deci daca auto rula cu viteza mare .... ce ar fi putut el sa faca era ca in momentul in care a franat sa evite pietonii, sa fi aruncat un ochi in oglinda sau peste umar sa vada daca exista vreo amenitare posibila din spate , vreun bezmetic neatent care nu observa ca el a franat. in rest insanatosire grabnica, si sa invatam din toate astea cate ceva!
  21. salut! unde gasesc si eu o anvelopa spate noua pt gs500 , 130/70/17 . mi-ar trebui luni si la un pret convenabil !!
  22. este o problema de statistica atata tot. Nu il mai faceti vinovat pe dumnezeu sau pe stiu-eu-cine pentru imprudentele voastre(noastre). ii foarte logic ca dc nu porti casca si ai un acident si te lovesti la cap is sanse 99 % sa mori sau sa devi leguma . daca ai casca mai ai sanse probabil 50-70 % sa scapi , depinde de viteza( care iarasi depinde de tine, cum mergi prin anumite zone cu un potential de risc). Daca totusi mergi prudent , acolo unde trebuie, incerci sa anticipezi pericolele ai sanse mari sa ajungi bunic si sa povestesti nepotilor peripetiile pe doua roti asta in eventualitatea in care nu se intampla sa fi spulberat de o masina in timp ce stationezi pe un trotuar fara griji! ATUNCI POTI SPUNE INTRADEVAR CA ASTA TI-A FOST SOARTA ! insa pana acolo SOARTA VA ESTE IN MANA! ii limpede ca mergand pe strada la limita avem accident. care pilot din moto GP nu a cazut, Hm?? pacat de baiat totusi! poate ar fi devenit motociclist RIP
  23. Fratilor aveti grija , cine are urechi sa auda si ochi sa vada ca nu e de glumit cu mersul prin oras cu motocicleta. Saracul baiat a zburat vreo 20 metri in aer , era trantit pe bordura cu spatiu verde ce delimiteaza benzile care duc in pasaj de cele care duc in piata unirii, mare noroc ,daca se poate spune asa , ca nu a venit nici o masina din celalalt sens (dinspre universitate) , ca era istorie. Fiecare straduta fiecare scoar ii un loc unde poate intra ori intoarce un dobitoc taindu-ti calea, mergeti mai incet macar in acele locuri! Cat despre soferul daciei logan cu nr b44szt nu ii pot dori decat sa-i dea dumnezeu pe masura faptelor sale ,mai facea si pe nevinovatul , nemernicul... PS: sau un 38 ceva sa-i curme suferinta provocata de remuscari..
×
×
  • Creează nouă...