alex67x Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Care sunt avantajele si dezavantajele unui esapament sport pentru scuter? Eu am o Aprilia SR 50 R. Ma gandesc sa ii iau alt esapament. Ce imi recomandati? De unde as putea sa imi comand un esapament? (magazine online romanesti si internationale) Edit: Acum am vazut. La esapament iese o teava (care nu ii vad rostul). Asta imi limiteaza viteza? Ca sa rezolv aceasta 'problema' trebuie sa o tai si sa astup gaura, nu? Sper ca nu gresesc Edit 2: De fapt ies 2 tevi care sunt infundate la capat. Editat August 31, 2008 de alex67x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Care sunt avantajele si dezavantajele unui esapament sport pentru scuter? /index.php?...5609&st=300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate