Sari la conținut

alex67x

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

alex67x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. XX 06 CAI (scuze, a mai fost postat)
  2. Am Aprilia SR modelul nou, la care bordul e digital si costa multi $$$ Sper sa ai dreptate si sa nu fie nimic grav.
  3. Vineri nu imi mai pornea scuterul. Am incercat sa il repar pana s-a terminat bateria. Nu am avut de ales asa ca am fost cu el la service. A doua zi ma duc sa il iau. Pornea si mergea perfect. Dar nu mai functiona bordul. Ca sa il faca mi-au spus ca au folosti o baterie de la un ATV de 12V si 7amperi. La scuter eu am o baterie de 12V si 4 amperi. Ei m-au trimis la un electrician, dar acesta va veni la servici abia marti.. Undeva pe langa baterie sunt niste rezistente(una de 15 si alta de 7.5). Rezistentele nu sunt 'arse', dar au si o sarma.(probabil d-aia nu s-au ars) Am pus rezistente noi, dar nimic, tot nu merge. Oare s-a ars bordul?
  4. Am un cui in roata. (azi l-am observat nici nu stiu de cand e.. ) La vucanizare poate sa rezolve problema si fara sa dau roata jos?
  5. Eu stiu ca motocicleta trebuie sa aiba asigurare CASCO iar tu sa nu platesti nimic!
  6. premium, vrei poza obligatoriu cu modelul pe gri ? Eu am Spain's No.1...
  7. Ai dreptate! Eu am avut cityflex. Mi s-a intamplat ca sa ma dau jos, sa il pun pe cric si sa il pornesc; dar, cu timpul, m-am invatat: tineam motorul turat si cand stateam pe loc
  8. Care sunt avantajele si dezavantajele unui esapament sport pentru scuter? Eu am o Aprilia SR 50 R. Ma gandesc sa ii iau alt esapament. Ce imi recomandati? De unde as putea sa imi comand un esapament? (magazine online romanesti si internationale) Edit: Acum am vazut. La esapament iese o teava (care nu ii vad rostul). Asta imi limiteaza viteza? Ca sa rezolv aceasta 'problema' trebuie sa o tai si sa astup gaura, nu? Sper ca nu gresesc Edit 2: De fapt ies 2 tevi care sunt infundate la capat.
  9. Nu l-am luat nou (are 2300km). Asa ca i-am dat blana din prima Daca e limitat, unde ar trebui sa ma duc cu el pentru delimitare (sunt din Focsani)
  10. Ma intereseaza 2 casti. Asta: Si asta: Oare incap ambele in spatiul de sub sa la o Aprilia SR 50 R?
  11. Mi se pare extraordinara! (mai ales ca inainte aceam un First Bike din ala cu pedale ) Demaraj mare Am mers cu 75km/ora maxim. Oare o fi limitata? Toba se incalzeste foarte tare. E ceva normal? Imi place foarte mult!
  12. Incepand de astazi sunt posesor al unei Aprilia SR 50 R Spain's No.1 Poze: Va multumesc pentru pareri!
  13. Ia seria si caut-o aici: http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx E o probabilitate mare sa o gasesti
×
×
  • Creează nouă...