Cata M Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 We-ul 12-14 vreau sa ajung la Sibiu. Plecam de vineri dupa-amiaza, sambata facem ceva trasee prin zona Rau Sadului, iar duminica mergem sa-i aplaudam pe baietii de la Romaniacs undeva pe traseul lor. Cazarea o sa fie probabil la o cabana sau pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 eu vin separat sambata dimineata. O sa stau sambata la prolog si duminica mergem unde vrei tu. Eu vreau sa stau in Sibiu (max pe la marginea sibiului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 eu vin separat sambata dimineata. O sa stau sambata la prolog si duminica mergem unde vrei tu.Eu vreau sa stau in Sibiu (max pe la marginea sibiului). daca veniti cu motoarele puteti merge cu noi intr-un "punct fierbinte"..noi urcam cu o masina de teren,cu un arbitru si un paramedic la baza unei zone mai dificila(gen urcari expuse etc)..dar asta aflam doar sambata seara dupa sedinta tehnica a lor..eventual daca va tin mainile puteti urca pe traseu sa gasiti o pozitie mai interesanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 daca veniti cu motoarele puteti merge cu noi intr-un "punct fierbinte"..noi urcam cu o masina de teren,cu un arbitru si un paramedic la baza unei zone mai dificila(gen urcari expuse etc)..dar asta aflam doar sambata seara dupa sedinta tehnica a lor..eventual daca va tin mainile puteti urca pe traseu sa gasiti o pozitie mai interesanta.. pai vorbim sambata la prolog si vedem cum ne organizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 pai vorbim sambata la prolog si vedem cum ne organizam exact..noi o sa ramanem chiar in sibiu poate ne gasim seara la o bere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate